Label 10

Home » » Ada Usaha Pengamal Media "Sakau Duit" Nak Hancurkan Najib-Mahathir ?!!

Ada Usaha Pengamal Media "Sakau Duit" Nak Hancurkan Najib-Mahathir ?!!

Written By AAKJ on Tuesday, June 18, 2013 | 8:30 PM

Ketika ini ramai blogger dan pengamal media sosial berkhayal dan menyebarkan fitnah dengan cubaan membakar jambatan hubungan antara Perdana Menteri dan Tun Dr. Mahathir. 

Malangnya perbuatan yang tidak bertanggungjawab itu nampaknya sia-sia buat masa ini. Kesempatan ini diambil selepas keputusan PRU 13 yang tidak banyak memihak kepada Barisan Nasional.Rakan blogger dan jurugambar Minaq Jinggo merakamkan detik selepas pertemuan antara Perdana Menteri DS Najib Tun Razak dengan bekas Perdana Menteri, Tun Dr. Mahathir di Yayasan Kepimpinan Perdana semalam. Lebih dari itu, beliau juga menasihatkan supaya kumpulan bogger upahan yang cuba memfitnah Tun Mahathir dan melaga-lagakan kedua-dua pemimpin ini dihentikan segera.

Kenyataan Tun Dr. Mahathir yang menyokong supaya jawatan Presiden & Timbalan Presiden UMNO tidak dipertandingkan juga jelas bukti sokongan Tun Dr. Mahathir kepada kepimpinan UMNO.
Saya juga menyeru kepada kumpulan blogger upahan ini supaya menghentikan aktiviti persundalan mereka yang jelas mahu memecahbelahkan UMNO dan Barisan Nasional kerana perbuatan seumpama itu hanya sia-sia sahaja.
Tiada istilah Blogger Tun M dan Blogger Najib Razak. Yang hanya patut ada adalah blogger dan pengamal media sosial yang berkhidmat untuk UMNO dan Barisan Nasional.

Aakj : Tahniah Sahabat !!
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger