Label 10

Home » » Vin Diesel Terkejut Harga Kereta Mahal Di Singapura

Vin Diesel Terkejut Harga Kereta Mahal Di Singapura

Written By AAKJ on Tuesday, May 28, 2013 | 9:00 AM


Vin Diesel



Sekarang, jualan tiket filem francais Too Fast Too Furious 6 atau dikenali sebagai Fast 6 sedang laku macam goreng pisang panas!
Namun apa yang ingin dikongsikan penulis ialah mengenai betapa terkejutnya reaksi yang ditunjukkan oleh para pelakonnya iaitu Vin Diesel, Michelle Rodriquez, Gina Carano dan Luke Evans terhadap harga pasaran kereta yang terdapat di Singapura.
Wartawan yang menemuramah mereka meminta keempat-empat pelakon terkenal Hollywood itu untuk meneka harga kereta yang dinyatakan dan ternyata semua tekaan mereka itu tersasar jauh daripada harga sebenarnya.
Sebagai contoh, Diesel begitu terperanjat besar apabila diberitahu kereta jenis Toyota Prius di Singapura berharga sebanyak USD154,000 berbanding tekaannya iaitu USD50,000.
Malah Diesel sempat berjenaka dengan mengatakan jangan membeli kereta di Singapura jika anda mahu menjadi warganegara yang bijak.
Nyata, harga kereta di negara republik itu tersangat tinggi kerana kerajaannya mahu penduduk di sana kurang membeli kereta untuk mengelakkan masalah kesesakkan jalan raya dan trafik di negara tersebut.
Apa-apa pun layan dulu video aksi spontan pelakon-pelakon hebat ini!

Oleh: AUDREY LEE

Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
May 28, 2013 at 4:05 PM

Tunggu apa lagi semua penyokong dap pakatan..pi berambus duduk di singa....sana tak zalimmmmm.....pi berambus...sana hidup mewah...pi berambus.....sana bebassssss....pi berambus....sana boleh memaki mengutuk pemerintah...pi berambus...sana boleh demo 24jam tak perlu permit..pi berambus

Enakkkkkkk hahhahhahhah

Anonymous
May 29, 2013 at 3:30 AM

Die owg ni kalu bab kondem negara sendri no 1, pada hal kalu duk kat tongsan tu jadi kuli batak kut sepanjang hayat....pasal aman makmur la die owg 2 blh jd billionair kat malaysia ni....

September 6, 2013 at 5:57 AM

singapore harga kereta tinggi sesuai pendapatan rakyat diaorg ... rakyat singapore masuk malaysia bukan pakai kereta cikai macam lu org .. gaji tukang kebun pon cecah 4 riban

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger