Label 10

Home » , » #PRU13 : Terima Kasih Allah Kerana Buka Hati Wan Azizah !

#PRU13 : Terima Kasih Allah Kerana Buka Hati Wan Azizah !

Written By AAKJ on Friday, May 3, 2013 | 8:00 PM


Wan Azizah


HATI IBU TERLUKA SIAPA TAHU !! 

Perasaan ibu bila tiba waktunya maka anaklah segalanya..luka anak..lukalah hati ibu..tangis anak maka tangilah ibunya..

Tak perlu kita debatkan bagaimana ibu menjaga anaknya sejak dari kandungan..9 bulan 10 hari bukan masa yang singkat. Banyak pantang larang..banyak yang nak d jaga..siang dan malam, yang penting kandungan yang d kandung selamat untuk d lahirkan.

Allah swt sendiri memberi jaminan "Mati Syahid" kepada ibu mukmin yang meninggal ketika melahirkan anaknya..itu janji Allah..janji pasti !

Wan Azizah hanya manusia biasa..wanita biasa, punyai naluri seperti ibu-ibu waras yang lain. Menjaga, mendidik anak seperti juga ibu-ibu yang lain. Tangis anak waktu malam, menyusu anak dan segalanya d buat demi anak sama seperti ibu-ibu yang lain. Wan Azizah bukan kejam !

Watak Wan Azizah yang lembut dan penyabar dengan melayan kerenah Skandal Suaminya tak sama bila skandal anaknya sendiri yang d katakan amat mengguris hati beliau. Sayu dan hiba seorang ibu tak dapat d bendung lagi. Beliau tak mampu lindungi dan tutup perasaan lagi. Perasaan kesian pada seorang anak yang naif yang tak mampu terima sepak terajang politik !

Baca d SINI suara hati seorang ibu !

Selama ini Wan Azizah menahan perasaan bila kes Anwar d dakwa meliwat staffnya sendiri d tambah lagi bila kejutan ada video mengenai Anwar dan Pelacur !! Wan Azizah sanggup naik ke pentas politik demi berlakun hanya sekadar untuk bersihkan nama suaminya sendiri. Wan Azizah telan semuanya!

Akhirnya bila kisah skandal anaknya, Nurul Izzah d paparkan kepada seluruh rakyat Malaysia dengan kewujudan video adengan seks antara Nurul dan Pensyarahnya, Wan Azizah tak mampu untuk bersandiwara lagi. Beliau pasrah dan telah lontarkan perasaan kecewanya yang teramat sangat d blog kepunyaannya sendiri ! KLIK d SINI

Wan Azizah telah tunjukkan sifat seorang ibu yang mukmin..beliau lari dari sifat munafik, beliau terpaksa mengaku..itu video anaknya !

Luahan hati dan pengakuan Wan Azizah juga d lontarkan dalam twitter kepunyaanya sendiri :


pengesahan kedua


Akhirnya Allah buka juga hati Wan Azizah untuk berkata benar ! Beliau ketepikan soal politi..beliau utamakan anak-anaknya yang sedang membesar..!

Terima Kasih Allah !Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger