Label 10

Home » , » #PRU13 : PM Di Jangka Istihar Cuti UMUM Esok !

#PRU13 : PM Di Jangka Istihar Cuti UMUM Esok !

Written By AAKJ on Sunday, May 5, 2013 | 10:16 PM


Insya Allah PM Najib d jangka akan istiharkan cuti UMUM esok, 6hb Mei sebaik saja mendapat 'simple majority'..

Cuti ini adalah cuti peristiwa ! Terima Kasih PM !
Share this article :

+ comments + 75 comments

May 5, 2013 at 10:24 PM

aku mau tidor dulu, kalau kompom cuti kow tepon aku, wokey?

Anonymous
May 5, 2013 at 10:31 PM

Yahoo cuti lagi.. BN memang best!!

Anonymous
May 5, 2013 at 10:31 PM

@Smother Affis

telephone no. kasi la deeiii macha...

Anonymous
May 5, 2013 at 10:51 PM

Terima kasih PM. I Love PM

Anonymous
May 5, 2013 at 10:54 PM

Macam yek yek aje...
Aku plak ... kalu BN menang konpem puasa sunat hari senin nanti.
Mudah-mudahan BN menang lebih 2/3. Amin

Anonymous
May 5, 2013 at 11:03 PM

Esok cuti ker???

Anonymous
May 6, 2013 at 1:19 AM

tgk sidang xde pon..

Anonymous
May 6, 2013 at 1:23 AM

kenapa sidang media tadi tak mention pasal cuti

Anonymous
May 6, 2013 at 1:24 AM

Cuti ke? Dsn tak bagi tau pun..

Anonymous
May 6, 2013 at 1:32 AM

Esok x cuti ke?kan bn dah menang..bagi cutilah..

Anonymous
May 6, 2013 at 1:34 AM

Tak sebut pon cuti..kena keje lah. .ni dah jam berapa..blom tido..nanti nak bangun siap2 ke ofis...keletihan la...

Anonymous
May 6, 2013 at 1:34 AM

mungkin tunggu keputusan penuh...harap esok cuti

Anonymous
May 6, 2013 at 1:36 AM

Kita tunggu skejap lagi..bagi PM potong pulut kuning dulu...tadi dah baca doa selamat dan kesyukuran...

Anonymous
May 6, 2013 at 1:36 AM

Perak cuti tak?

Anonymous
May 6, 2013 at 1:37 AM

Cuti ke x nie?

Anonymous
May 6, 2013 at 1:39 AM

Kalo tak dpt cuti mmg hampeh.....dahlah seharian berusaha nak kasi menang.....tunggu keputusan sampai lewat...aduh....

Pls give us PH... I love you PM...

Anonymous
May 6, 2013 at 1:39 AM

Tunggu kt TV1..

Anonymous
May 6, 2013 at 1:48 AM

PM dah habis ucapan si tv3 live dari pwtc..tak sebut pon esok cuti...aduh......kena tido skg..skejap lagi kena bangun siap2 nak ke ofis..hampeh.....

May 6, 2013 at 1:50 AM

Katanya hanya Selangor je yg'dapat' cuti?
Mcm mana ni?

Anonymous
May 6, 2013 at 1:51 AM

aku masih lagi mengharap esok cuti

Anonymous
May 6, 2013 at 1:52 AM

BN jgn la mcm ni....awal2 lg da x bg cuti...jgn plak esok tetibe minyak naik plak...hmm....

Anonymous
May 6, 2013 at 1:52 AM

sng crite krje la sok warga kl..sekian,dh pukul 2..elok la tido

Anonymous
May 6, 2013 at 1:54 AM

Cuti ke X ni?

May 6, 2013 at 1:54 AM

Saya istiharkan esok cuti.
Jom pakat ramai2 kite cuti sendiri!
Dah pegi tido

Anonymous
May 6, 2013 at 1:55 AM

Bukan setakat warga kl je kena kejw...semua negeri kena keje swlain selangor sbb awal lagi sah declare cuti umum....waduh.....fras...esok harga minyak naik..tol naik..ha..ha..

Anonymous
May 6, 2013 at 1:56 AM

Tk adenye cuti kome oii, kan 'Janji Ditepati'.. Hampeh, buang masa aku tunggu.

Anonymous
May 6, 2013 at 1:57 AM

Good nite..esok keje..hu..hu..hu....

Anonymous
May 6, 2013 at 1:58 AM

Mmg sok kena keja la klu kakitangan kerajaan..mmm..tgu punya lama tp sok kena keja..drive kena blk selangor sal bos ckp kerajaan persekutuan x umum cuti..under kerjaan negeri selangor sahaja yg leh cuti sok..jom brjaga n trus g keja sok smua!!!huhuhu..( gelak stress)

Anonymous
May 6, 2013 at 1:59 AM

2/3 esok cuti

Anonymous
May 6, 2013 at 2:00 AM

Gelojoh..nak 2/3baru istihar cuti..takat menang je tak aci lah....

May 6, 2013 at 2:03 AM

Frust gua...akhirnye sok kje..trpkse tido kt opis kalo line clear...waduh...

Anonymous
May 6, 2013 at 2:03 AM

Hampehhh

May 6, 2013 at 2:04 AM

terimalah hakikat bahawa 'esok tak cuti' ...huhuhu

Anonymous
May 6, 2013 at 2:04 AM

sapa open crita sok cuti nih?korg dh bg harapan kt warga kl...sian dema.tu xmsuk yg jadi crew kempen..xkisah la parti apa pon..dh la penat,kna kerja jugak..aku ni kt atas jalan lagi nk blik umah..kol 7 kang dh siap nk gi krja plak

Anonymous
May 6, 2013 at 2:07 AM

Wehh konfom ke x cuti esok ??????!!

Anonymous
May 6, 2013 at 2:09 AM

Esok cuiiiii! Yessss.. :-)

Anonymous
May 6, 2013 at 2:10 AM

mana ada cuti...xdak umum pon,xkn nk inform time org dh start kerja esok..

Anonymous
May 6, 2013 at 2:19 AM

Ok la klu inform sok pg..klu diorng inform mgu dpn yg sok cuti lg bgs..xyah la aku rush mlm ni blk gombak sal tetiba plak kena keja sal staf kerajaan kena keja sok...alasan yg umum cuti 2 kerajaan negeri..persekutuan kena keja..cm pelik n x fair kan??jom drive n keja sok!!!huhu..3jam bru nak smpai selangor...pengsan sok aku kat ofis!!

Anonymous
May 6, 2013 at 2:23 AM

asal la aku rse perjalanan pulang ni agak jauh dri biasa...harap bos aku pon sma2 tidor kt opis sok..

Anonymous
May 6, 2013 at 2:24 AM

Padan muka

Anonymous
May 6, 2013 at 2:27 AM

sialll
kecewa sangat2
sye undi BN td
dah menang besar x de cuti...

Anonymous
May 6, 2013 at 2:27 AM

hehehe...hahahahahahahahahahahahahahahahahah..amik la 'hadiah istimewa' tu....

Anonymous
May 6, 2013 at 2:28 AM

Sangat teruk... mmg dah jentera kate pun....

Anonymous
May 6, 2013 at 2:31 AM

dgn
sumpah
laknat
lain kali
sye
x akan
undi
BN lgiii.....

Anonymous
May 6, 2013 at 2:33 AM

aku nmpk rmi kerja keras tdi..xpatot buat ahad sebenarnye...patut buat sabtu..so ade spare ahad nak rest..tpi mnda dh lps kan..kan..datok seri jika terlihat..sila2 la amik perhatian..

Anonymous
May 6, 2013 at 2:38 AM

Bukan rtm dah umumum akan cuti ke.hanya tunggu keputusan penuh.

Anonymous
May 6, 2013 at 2:44 AM

Lau kerajaan bagi cuti pun cina tak kan bagi cuti.. Bgs la tak cuti semua kene keje jap lagi. 3 jam je dpt tdo ni..

Anonymous
May 6, 2013 at 2:44 AM

bro dah nk dekat kol 3....sapa lagi nk ngandap tv tgu?pru kli ni yg pling lama nk tgu kluar result tau

Anonymous
May 6, 2013 at 2:54 AM

Wei esok cuti ke x ni wei????

Anonymous
May 6, 2013 at 3:03 AM

anggap le xde sedara....aku pon xtau nak tgk mna yg konon2 sok cti...xde sumber sahih..admin leh diam plak..kot la nk sedapkan hati kita semua nih

Anonymous
May 6, 2013 at 3:06 AM

Tak cuti leeeerrr.. Keroje yobbb...

Anonymous
May 6, 2013 at 3:07 AM

aduhai...mmg Najib@BN kejam x berhati perut kat rakyat ke....penat p jauh2 nk mengundi sekali xda umum cuti pun esok.takkan la nk tunggu pkl 12pm esok br nk umum cuti....confirm pangkah pembangkang next time...Janji Capati betul..nyesal

Anonymous
May 6, 2013 at 3:11 AM

Masih mengharap cuti...

Anonymous
May 6, 2013 at 3:12 AM

cuti ke tak...compius

Anonymous
May 6, 2013 at 3:17 AM

Ct sndr je la.....

Anonymous
May 6, 2013 at 3:22 AM

xdak cuti....xdak update kt mana-mana...kt tv pon xdak..so anda sila bersedia jiwa raga ngadap kerja bila terbit matahari nanti...secara logik xkan dah start masuk opis baru nk umum 6/5/2013 cuti kan?

Anonymous
May 6, 2013 at 3:35 AM

pm tak sabar nak angkat sumpah kot..
pastu selasa baru bagi cuti..
buat biru jari telunjuk je undi BN ni

Anonymous
May 6, 2013 at 5:32 AM

Kami di SARAWAK lagi parah....dah laa nak ngundi bukan main payah nak keluar ke bandar; petugas SPR pulak tu....pagi ni nak bergegas balik....ADDDUSSSS!!!!!

Anonymous
May 6, 2013 at 6:17 AM

Ngeh ngehh.. Nak buat cmana. Ingat lagi ayat boss aku dulu. Dia kata "Dah dah pegi balik... Esok cari duit utk aku.. " Haha. Menyirap je..

May 6, 2013 at 6:40 AM

Xder cuti(sabah)pun.Yng ada suara2 sumbng yg mngatakn cuti.Emm,lagi sebijik blog gua jmpa yg kata 6hb cuti,gua tidur truz..

Anonymous
May 6, 2013 at 7:06 AM

Mujur ada crk...aparaaaa punya dsn...jnji capati btul....sblum hari mengundi jnji cuti..da menang jnji d ingkari daaaa

Anonymous
May 6, 2013 at 7:31 AM

ish3x mmg x patut...penat2 kiter dok beratur tgh panas sbb nk bg menang kat BN, ni yang kiter dapat....woi x kesian ker kat kami ni, dahlah x tido sampai kul 2 pg sbb nk tggu umum cuti ke tak...so next pru-14, watch out

Anonymous
May 6, 2013 at 7:43 AM

Ramai ambil cuti hari ni..jln kosong je... Dah menang tu kenalah bersyukur..kesianlah kat jentera2 yg keje teruk..patut bagi nama kerbau atau lembu..jentera tu bunyi sedap sikit je...sama makna dgn kerbau atau lembu.. Bila manis..janji ditepati..habis manis janji diketepi....

Hampeh..hampeh...tido dlm opis jwbnya....ngantuk ni..tunggu punya tunggu mengharapkan berita baik cuti umum..tak ada pula...buat2 tak tau je subjek tu..benda lain dicerita punya panjang..

Anonymous
May 6, 2013 at 7:57 AM

ha ha ha... selangor jugak yg baguihhhh... cam tu la.. nak ambil hati penyokong!!!

Anonymous
May 6, 2013 at 8:07 AM

nasi dah jadi bubur la...

Anonymous
May 6, 2013 at 8:13 AM

bestnya aku cuti hari ni.... bebaloi aku ngundi smlm... korang keje la baguih2... cari duit... banyak duit bn dah guna... kena la cover balik ya... ok... goodnite!

Anonymous
May 6, 2013 at 8:19 AM

Teringin plak nak tengok punch card ahli2 parlimen bn yg menang 'besar' hari nih... Turun ker x diorang tuh... Hampasss!

Anonymous
May 6, 2013 at 8:37 AM

erm..beginilh sikap BN yg korg sanjung2 slama ni..dh korg yg undi BN,dh kena mcmni, masi nak mengeluh2 lgi.......

Anonymous
May 6, 2013 at 9:14 AM

Selase cuti la kot ..hax3 ..

Anonymous
May 6, 2013 at 9:27 AM

Gua tak kisah pun. Cuti je sbb boss app 2 hari cuti sempena cuti gua dibekukan semenjak pm umum bubar. Sabtu ngan ahad pun carry je. Hehe. 2-3 org yg cuba simbah minyak tu sudah sudahlah ye. Kempen burukkan bn dah tamat. Tak puas hati lagik kerrr???

Anonymous
May 6, 2013 at 9:59 AM

assalam, tak mengapalh, insyaallah,mungkin PM umum hari lain kot..sama2 doa..

May 6, 2013 at 10:27 AM

bgusss hri ni ak x gi keje.. pe la alasan nk bgi ptang krang..... warrgghhhh ingtkn cuti.... skali kol mmber ajk kuar...dieorg tgh kejew pewhhhhhh... bebulu ak hri ni...

Anonymous
May 6, 2013 at 2:26 PM

nak bagi cuti macammana,BN pun menang tipis jer....bagilah BN menang majoriti byk kat parlimen dulu

Anonymous
May 6, 2013 at 6:03 PM

Selangor pakatan belom menang lg dh bg cuti apa cite ni dh menang xbg coti pn ampes

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger