Label 10

Home » » Pesawat AirAsia Mendarat Cemas Kerana Kekurangan Minyak ?!! gilOOO !!

Pesawat AirAsia Mendarat Cemas Kerana Kekurangan Minyak ?!! gilOOO !!

Written By AAKJ on Tuesday, May 14, 2013 | 12:30 PM




Sebuah pesawat Air Asia terpaksa melakukan pendaratan cemas di Banda Acheh malam tadi.Pesawat bernombor AK 1254 itu dalam penerbangan dari Chennai ke Kuala Lumpur terpaksa mendarat cemas kerana kekurangan bekalan minyak.

Aikkkk! Minyak lupa nak isi ke der? Kemalangan paling dasyhat kemalangan udara lah. Mereka tak isi minyak di india kerana minyak di situ mahal. Mereka kita -kira minyak cukup untuk sampai ke kl. Oleh kerana penjalanan dalam keadaan cuaca buruk minyak makan banyak sebab tu lah tak cukup. 

Tu lah nak jimat sangat sampai nyawa penumpang pun terancam. Tahu nak buat untung je dorang ni. Dah la jilat cina kaw kaw...selanjutnya baca d SINI

"Gambar sekadar hiasan"
Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
May 14, 2013 at 1:56 PM

Cehhhh!!! celaka betul punya PR...makan suap...kronisma..sebab dia orang nilah yang meluluskan segala2 permit perniagaan utk golongan kapitalis seperti Air Asia ni wujud kat muka bumi nie...mkn hasil haram betul mereka yg meluluskan dan bersekongkol dgn mereka nie...kahkahkah

Anonymous
May 14, 2013 at 7:28 PM

Dia org boikot Utusan, jadi kita sama2lah boikot Air Asia. Dah beberapa kali saya dapat beli tiket promo MAS, lebih murah atau setanding harga, jauh lebih selesa, dan tak perlu risau jika bag melebi berat. Skrg ada Malindo Air juga, jadi pilihan terbuka.

Anonymous
May 14, 2013 at 11:58 PM

Excuse me... kalau emergency landing pun takkan crash la. Gambar ni gambar masa skidded kat kuching. Please get ur information right and stop creating rumours

Anonymous
May 15, 2013 at 12:09 AM

Tak mungkin! Airbus320 bole buat perjalanan utk 4 jam sahaja... isi minyak adalah harus, dan selalu bawa minyak lebihan selama 1 jam.
Emergency landing dgn cina ada kaitan ke?

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger