Label 10

Home » , » Pemimpin Pakatan Haramjadah Wajib Tengok : Foto Berzina Dalam Kereta !!

Pemimpin Pakatan Haramjadah Wajib Tengok : Foto Berzina Dalam Kereta !!

Written By AAKJ on Wednesday, May 29, 2013 | 2:00 PM

Moral penting bagi puok kera yang kononnya nak menjadi pemimpin Malaysia ? 















foto hiasan...


sumber
Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
May 29, 2013 at 5:10 PM

MasyaAllah..penyokong Melayu Islam pas pkr tak nampak ke dah byk bukti golongan kafir dan yg mengaku Islam menyokong LGBT dan mereka memberi laluan mudah utk MURTAD

Begitu mudah yg menganggap diri masuk syurga mengkafirkan UMNO...tetapi bersekutu dgn org yg pasti kafir. Terang terang kapal dap cina menentang keras hukum HU....................pas jawab. Lebih baik ludah org yg ingin org Melayu bersatu atau makan babi bersama org kafir.

Saya penyokong UMNO mendidik anak anak halal haram sembahyang dan hukum Islam...bah kan keluarga saya ramai pergi haji..babi dgr pun nak muntah melihat jijik..inikan makan bersama

Adakah anda pemimpin pas mempunyai hak utk menentukan kami kafir dan masuk neraka????

Anonymous
May 29, 2013 at 5:16 PM

Mcm binatang...bebas buat hubungan..laki org bini org pelacur anak org....kata byk duit pi la buat kat hotel mcm org tu la...........hehehe

Cari spender putih...hehehe..
Ini doll mana mali...chinadoll mana mali...

May 29, 2013 at 7:07 PM

Bukan kat Malaysia ni, takde satupun yg ade road-tax Malaysia kat keta tu, however...bila tgk pic2 ni, boleh jugak buat hiburan ringan petang2 + ambik sedikit pengajaran iaitu "Carilah Tempat Yang Selamat utk Beromen!" Hehee :-)

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger