Label 10

Home » » Apa Lu Mau Lagi CinaBeng ?!! tuuuiHH !!

Apa Lu Mau Lagi CinaBeng ?!! tuuuiHH !!

Written By AAKJ on Friday, May 31, 2013 | 6:00 PM


resam cinabeng mereka ni kuat makan.
masa makan gopoh dan gelojoh.
masa makan pun cinabeng suka cakap sampai tersembur nasi dan piggy..

cinabeng dan makan tak boleh dipisahkan..
masa prk parlimen bukit gantang, cinabeng datang makan.
makan BN busat busat.. boleh buncit perut cinabeng..
masa satu hari terakhir prk parlimen bukit gantang,
muhyidin bagi makan cinabeng busat busat..

war room sahkan cinabeng akan undi BN..
rupanya makan busat kepada cinabeng kat kola sepetang tu terbalik maksudnya..
cinabeng nak makan aje, undi pangkah pakatan..

seminggu selepas pembubaran parlimen
cinabeng datang lagi...
kali ni ah jib gor makan busat kat pelabohan klang..
teka berapa cinabeng datang ?
hampir 20 ribu cinabeng datang..
datang makan busat ah jib gor bagii..

war room badak di tingkat 9 sahkan selangor boleh tumbang
pasal cinabeng datang...
tepat jam 8 malam, undi cinabeng rupanya dipangkah pakatan..

memang cinabeng..
kita perlu terbalikkan game politik dengan cinabeng..

kong si pak cai tak payah bagi cinabeng makan busat..
jangan nak amik hati lagi dengan cinabeng..
cinabeng takkan bagi undi kepada BN...

tak payah makan malam satu malaysia kong si pak cai dengan cinabeng..
tak payah nak hantam dram naga dengan cinabeng..
cinabeng taknak bn..
paham x belacan.. cinabeng xnak bn..

kita perlu terbalikkan game ni..
cinabeng ingat dia kuasai ekonomi..

cinabeng mudah lupa
cinabeng kuasai ekonomi pasal MELAYU ADA KUASA BELI EKONOMI
melayu bagi cinabeng makan
melayu bagi cinabeng kaya
melayu bagi cinabeng sekolah..

hey sial, cinabeng amik anak dia sekolah sampai jammed jalan pun melayu tak kisah..
tapi ini cinabeng sudah besar kepala..
lepas kaya cinabeng mahu kuasa..

melayu punya jasa cinabeng pula..
melayu sudah sedar ini cinabeng memang cinabeng betull...

sikalang melayu tara mau kasi cinabeng makan lagi..
ini blog GAP akan lunyai bisnes cinabeng sampai mati looo..
memang susah, tapi apa gua ada kisah..

gua sudah hasut belacan untuk boikot ekonomi cinabeng sampai bankrap..
hehe ramai belacan sudah sokong sama gua..
sikit lagi abis ranaplah ekonomi cinabeng...


sumber
Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
May 31, 2013 at 6:21 PM

SETUJU TAK ADA BANTAHAN. ANAK ANAK JUGA SUDAH FAHAM. YG PASTI BRG ISLAM DIDULUKAN.

Anonymous
May 31, 2013 at 7:52 PM

Kalau kita tak bersatu hati utk mengajar mereka nescaya kita akan diperbodohkan di TANAH MELAYU kita satu hari nanti

May 31, 2013 at 8:32 PM

Terbakar pulak semangat ini nak menaiktaraf diri dari cinabeng . Sudahlah melayu , terang terang melayu dibodohkan dianaktirikan di singapura . Sampaikan melayu kecut takut dan redha . Tetapi tidak di malaysia , mereka secara diam diam telah merangka pelan , mereka telah berpindah ke pusat pusat bandar , mereka salurkan bantuan juga kepada Anak mereka , developer buat sebanyak banyak condominium dan juga kedai , secara diam mereka menakluki hampir 90 pratus pembelian kondo dan apartment. Dan jumlah mereka jadi banyak di pusat bandar . Butaka melayu . Tidak melihat setiap ceruk pusat bandar dipenuhi dengan pembangunan perumahan dan kondo / apartment dan ianya penuh dengan penduduk cina ? Ini strategi diam diam . Melayu diperbodohkan lagi di negara sendiri . Kita amatlah bodoh ! Lihatlah PKR . Melayu sendiri yang membunuh Melayu . cina DAP sah akan menjadikan ini batu loncatan untuk menggempur BN .

Anonymous
June 2, 2013 at 8:57 PM

Melayu kini menjadi miskin ditanah melayu sendiri.kita digelar bodoh.boleh dibeli dgn nilai rm100.aku harap anak muda bangsa melayu dpt tolong bangsa melayu memonopoli ekonomi di bumi melayu ini.melayu kini hidup merempat di tanah melayu sendiri.kalau bukan melayu tolong bangsa melayu.siapa lagi.jadikan bangsa melayu duduk dibandar 100%.binakan empayar melayu sebesar mungkin.kita mesti berani bertindak hapuskan talam 2muka yg hina keturunan melayu dan islam.takbir

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger