Label 10

Home » , , , , , » #PRU13 : Wanita Besut Ini Mengaku Dia Teman Zina Mustapha Ali ?

#PRU13 : Wanita Besut Ini Mengaku Dia Teman Zina Mustapha Ali ?

Written By AAKJ on Thursday, April 11, 2013 | 7:46 PM




Kalau mana-mana yang teringin sangat nak melihat 'aksi' panas lelaki mirip Mustapha Ali bersama seorang wanita, bolehla datang ke Alor Melintang, Kg. Raja, Besut dan risik-risik siapa yang dah ada video tersebut..


Tunggu jam 830malam ni..jap je lagi..

SUMBER
Share this article :

+ comments + 14 comments

Anonymous
April 11, 2013 at 8:12 PM

sah sah cybertrooper based kat lain, mana ada Alor Melintang kat Besut.
Modus Operandi sama sejak 15 tahun dulu. Aku agak mixed and match je kerja ni, lepas tu overlay audio to match video.

Anonymous
April 11, 2013 at 8:14 PM

lampu side table yang berbeza between the two photos.

Anonymous
April 11, 2013 at 8:55 PM

monyet pun takan percaya dengan fitnah umno, hanya beruk-beruk umno saja yg percaya

Anonymous
April 11, 2013 at 9:59 PM

Lampu off dgn on memang le beza.

Kenyataan yg pahit....wakakakakakaka!!!

April 11, 2013 at 10:12 PM

Mslhnya dalang ahli amk sdiri pastu ape citer dok tuduh org lain lg. Polis dah tgkap pon. Ape lah jenis yg susah trima hakikat.

Anonymous
April 11, 2013 at 10:20 PM

Tolong la telan walaupun pahit.......

Anonymous
April 12, 2013 at 7:49 AM

Sumpah de berani ka..bahalol..bangang.babi

land sir
April 12, 2013 at 11:21 AM

banyak sangat skandal seks geng PR khususnya PAS ni.

ini kali lah.. PAS tutup kedai.

Anonymous
April 12, 2013 at 4:13 PM

memang pahit untuk terima kenyataan. apa2 pun kebenaran tetap ada pada video ini..

Anonymous
April 12, 2013 at 4:15 PM

memang yg tak percaya semua monyet PR

April 12, 2013 at 6:48 PM

Tapi di kelantan sikit pun pencacai pas tak percaya tu stopa ali....diorang cakap pelakon....haha

Anonymous
April 12, 2013 at 11:53 PM

terima je lah salah..x yah nak agongkam org yg salah demi parti.bodoh betl la..kalau najib buat macmpun aku maki walaupun aku suka najib sekrng ni.

Anonymous
April 13, 2013 at 10:04 PM

PAS akan hancur seperti mana doa adik nik ajis..
KO PAS

Anonymous
April 14, 2013 at 12:46 PM

Inilah akibatnya kalau pemimpin pas janjikan syurga utk ahlinya dan neraka bg pembangkangnya..skrg stopa ali dh jd contoh yg baik bg yg ingin menjadi ahli syurga...tggu apa lg kan? Setahu aku yg suka janji syurga dan neraka ni adalah dajjal al masih..hmm..pengikutnya dh ada ni..kebenaran yg pahit..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger