Label 10

Home » , , » #PRU13 Video Seks Mustapha Ali : "Tepuk Sebelah Tangan Tak Berbunyi" - Ibrahim Man

#PRU13 Video Seks Mustapha Ali : "Tepuk Sebelah Tangan Tak Berbunyi" - Ibrahim Man

Written By AAKJ on Friday, April 12, 2013 | 10:10 AM




KIta nak tengok sejauh mana Pas celaka nak kona...!!
Share this article :

+ comments + 12 comments

Anonymous
April 12, 2013 at 10:45 AM

SUDAH2LAH BIAWAK.
KALAU LEBAI BIAWAK TETAP BIAWAK.
BAGI LEBAI BIAWAK NI MANA YANG LEBIH BESAR BAGI DIA.
DUNIA TU ADALAH KEUTAMAAN.
BAGAIMANA SEKALIPUN BURUKNYA PARTI ANAK HARAMJADAH DIAORANG SILEBAI BIAWAK TETAP AKAN MEMBIAWAKKAN DIRINYA.
DASAR LEBAI MAKAN DUIT HARAM.

Anonymous
April 12, 2013 at 11:12 AM

setuju dgn bro 10.45am...pemimpin2 pr semua biawak sampai la ke lord biawak ried!

Anonymous
April 12, 2013 at 11:24 AM

Umno memang hebat merakam video seks disana sini, itu memang fakta gifted kemampuan luarbiasa yg tidak diragui tapi penangkapan secara direct tidak pernah ada! hebat, memang hebat!
Masalah pertama bila dh byk sgt rakam tapi tak ditangkap terus, dah halal ke berzina kat malaysia ni?
Masalah kedua, mcm mana nak ditangkap org yg cuba difitnah tu klu dia takde disitu tak gitu?
Sila fikir...just a simple logik. tak perlu degree or diploma.

Anonymous
April 12, 2013 at 11:30 AM

mana ko tau umno yg buat dn bkn org pas sdr??atau pkr?? jgn jd bangsat apa bukti kau mngatakan mcm tu?? kalau xder bbda yg baik utk kau ucap baik kau diam dr mnambah dosa. bukti ni Allah tnjuk dpn mata nak tnjuk yg pmimpin pas jer pkr yg mngatakan org umno itu ini tp bukti masih xder kamu kluarkan...tp bukti pmimpin pas b okr tidak bermoral Allah pamer dpn mata kamu tp kamu trlalu buta hati utk menerimanya..asyik mnyalahkan org lain atas kesalahn pemimpin kamu..jgn jd bebal wahai keldai

Anonymous
April 12, 2013 at 11:35 AM

Kenapalah statement spt kat atas (anon 11.24) tak disebut semasa skandal video BN cth Soi Lek or Vijandran. Tapi kalu kena kat PR, mcm2 perkara haram di halalkan. Defense gila babi w/p bukti ternyata depan mata. PTUIH 3rd class asshole punye orang. BLOODY NERAKA.

Anonymous
April 12, 2013 at 11:48 AM

Depa sekadar nak tunjuk kat rakyat perangai mereka ini di belakang tabir je...bukan nak saman dia masuk mahkamah syariah pun. Sbb tu tak perlu bawak 4 orang saksi.yg hangpa gaduh nak berskasi2 tu baut apa. layan jer la video tu.

Anonymous
April 12, 2013 at 12:26 PM

kalau umno hebat rakam vedio seks tapi ada yg lebih hebat...

pemimpin2 pas/pkr yg lebih hebat dari umno yg banyak berlakon filem porno, banyak buat maksiat/berzina..

dalam agama pas perlaku zina akan dilindungi.. pas semakin songsang...

Anonymous
April 12, 2013 at 12:52 PM

Anon 11.24 tu takut satu hari nanti, laki dia
pulak yg kantoi......hahahahaaa merana.

Anonymous
April 12, 2013 at 12:53 PM

anon 11:35 cerita tntg soi lek yer...
1. soi lek sendiri mengaku tu mmg dia.
2. takkan pejabat agama nak serbu di waktu kejadian. dia bukan Islam
3. bila soi lek dah ngaku terus dia lah pelakon tu, takkanlah pr atau bn nak defence dia. apa logik?

Anonymous
April 12, 2013 at 3:18 PM

Orang umno bila ditanya soal logical thought and thinking sikit, semuanya dah meragam dan mencarut. Jawapan2 semuanya level budak sekolah rendah.
Cth 1, jwp yg bgtau purpose video tu ialah utk beritahu public apa yg berlaku kpd pas dibelakang tabir? Bila di tangkap terus, adakah org akan terus anggap mustapha buat keje zina didepan tabir? Motif dan objektif tu yg paling penting. Objektif this video ialah nak jatuhkan pemimpin, jadi bukankah rakam dan tangkap terus itu adalah lebih efektif?
Cth 2, pas melindungi pembuat zina? tak ke pelik tu. Apa kuasa pas utk melindungi mustapha? Yg melindungi org bermaksiat sekarang surely kepimpinanlah apabila byk merakam tapi tidak dibuat tangkapan. Bukan ke orang2 pas sendiri yg desak agar biar ada tangkapan? Silap2 Pas sendiri akan berterima kasih kpd Umno sbb membantu mereka mengidentify pemimpin2 yg tidak bermoral utk disingkirkan dlm pas. Tp klu setakat video2 ni mcm manalah diorang nk percaya, sbb ruang hujah dari sudut kesahihan tu masih luas.
Cth 3, nak kait pulak dgn soi lek. Soi lek tu Islam ke nak ditangkap khalwat? soi lek pun mengaku itu mmg dia so case close.

Anonymous
April 12, 2013 at 3:59 PM

DENGOR SEMUA KHUTBAH HARI INI DARI PUAN PEGUAM YG BIJAK SANA SINI
PUUIIHHHH!!!!

Anonymous
April 13, 2013 at 10:10 AM

Hasan ali dh suruh stopa sumpah laknat ..klu x buat ade berani ke..pyokong pas ni..bukan nk caya..tgok komen dia org..sebgai org islam ,sumpah dgn Al quran semua org islam takut..stopa de berani...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger