Label 10

Home » , » #PRU13 : Terkini ! Tian Chua Bergegas Buat Laporan Polis Dakwat Tak Kekal !!

#PRU13 : Terkini ! Tian Chua Bergegas Buat Laporan Polis Dakwat Tak Kekal !!

Written By AAKJ on Tuesday, April 30, 2013 | 3:20 PM

tuuihHHH !! mangkok babi ni dah buat hal..Tian Babi naik angin..Kononnya Askar tu nama "azmi" hehe bukan aakj ye..

Ni antara lebih kurang repot polis yang d buat Tian Babi :


Slm YBhg Tuan. 

Satu laporan polis  telah dibuat pada  30/4/13 jam 1250 JINJANG report 9246/13

Pada 30/4/13 jam l/kurang 1250 saya CHUA TIAN CHANG  no.kp 63122841025 ingin melaporkan salah laku SPR dalam pembekalan dakwat kekal yg di gunakan untuk pengundian awal PRU 13 yg berlangsung pada 30/4/13. Pada pagi ini setelah membuat lawatan dipusat pengundian awal di kem BATU CANTOMEN  dan TAMAN KOPERASI POLIS  saya dapati kesemua pengundi telah di calit dijari telunjuk  dwngan dakwat kekal  yg berwarna unggu.pada mulanya saya berpuas hati dengan proses  ini kerana ianya dijalankan seperti yg dijanji oleh SPR .pada jam 1030 saya di hubungi  oleh salah seorang ATM yg mendakwa dakwat kekal boleh di tanggalkan.

Saya bertemu dengan pegawai ATM tersebut di satu lokasi  di SENTUL.beliau memohon identiti beliau di rahsiakan  untuk melindungi keselamatan beliau.anggota  tersebut menunjukkan dihadapan saya dengan membasuh jari yg di calitkan dakwat kekal itu dengan instant hand sanitizer luxor dan dakwat itu dapati telah hilang.ini adalah perkara yg sangat mengejutkan kerana  tujuan dakwat kekal adalah untuk mengelakkan pengundi membuang undi berulang kali.dengan dakwat kekal yg boleh di tanggalkan bermaksud proses ini tidak telus dan ada kemungkinan penyelewengan akan berlaku..


Aakj : Anda percayakan Tian Chua..bawala budak yang mengaku askar tu..apa nak susah sangat..


SATU PENIPUAN PECACAI PR...GAMBAR SEBELAH KANAN ADALAH GAMBARAN SEBENAR DAKWAT DAN CALITAN SEBENAR PROSES DAKWAT KEKAL PRU13 .. 

MANAKALA GAMBAR KIRI ADALAH DAKYAH FITNAH PEMBANGKANG...NAMPAK MACAM PAKAI INAI JA.. TAK KAN WARNA BERBEZA KOT?? 

WARNA UNTUK UNDIAN AWAL SEMUA NYA SAMA..KECUALI UNDIAN 5 MEI KELAK YANG AKAN BERBEZA 



Share this article :

+ comments + 1 comments

April 30, 2013 at 7:29 PM

penipu tu..sy salah sorang tentera yang mengundi awal..dakwat masih kekal lah. bila saya terbaca blog ni yang mana seorang tentera mendakwa dakwat boleh tanggal dgn menggunakan hand sanitizer adalah TIPU...sy dah buat...DAKWAT MASIH KEKAL.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger