Label 10

Home » , , , » #PRU13 : Sah Mustapha Ali Sumpah Laknat Di Masjid Rusila Esok !!

#PRU13 : Sah Mustapha Ali Sumpah Laknat Di Masjid Rusila Esok !!

Written By AAKJ on Thursday, April 25, 2013 | 11:00 AM



Khabar gembira buat penyokong pas..buat penganut..buat ahli..buat yang tak tau nak buat apa..!!

Menurut sumber dalaman, esok selepas solat Jumaat, Mustapha Ali, Setiausaha Agung Pas, akan mengadakan upacara SUMPAH LAKNAT d Masjid Rusila !!

Ini berikutan tekanan yang terlalu kuat datang dari pelbagai sudut yang inginkan penjelasan konkrit, bukan memberi 1001 alasan seperti Anwar bin Hj Ibrahim..

"Alasan, bukan seperti perut saya..bukan seperti saya..mirip saya..fitnah..kerja jahat UMNO.." ini semua alasan karut kata sumber !

InsyaAllah selepas solat Jumaat esok kita tunggu..aakj dan team sudah d Trengganu..sabar ye..kita mohon agar beliau tenang semasa bersumpah !!


:) musim petir ni..elok lah..




Share this article :

+ comments + 3 comments

April 25, 2013 at 11:21 AM

Bagus lah kalau si Stopa Big Spender ni betul-betul buat sumpah laknat... Tapi jangan pulak lupa untuk buat report polis sekali ye? Kalau betul-betul rasa diri tu tak bersalah biarlah polis lakukan siasatan terperinci.

Walaumacam mana pun harap AAKJ dan Team dapat buat liputan secara Video kerana rasanya seluruh rakyat Malaysia nak dengar sebutan sesumpah dia tu betul-betul. Heh!

http://mycybertrooper.net.ms/

Anonymous
April 25, 2013 at 11:25 AM

die nk bsumpah org dlm video tu die dngan pelacur tu
sbb tu die x brani nk buat lporan polis

April 25, 2013 at 11:59 AM

berani berzina.. berani pembohong.. PAS boleh share kalimah Allah.. mengkafirkan sesama Islam, syurga neraka PAS yang tentukan.. jadi, tak mustahil sumpah yang dibuat disokong oleh tok ajis.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger