Label 10

Home » , , , , , » #PRU13 : " Cerita Orang Seluar Dalam Besar Banyak Laku.." Karpal Singgam !

#PRU13 : " Cerita Orang Seluar Dalam Besar Banyak Laku.." Karpal Singgam !

Written By AAKJ on Saturday, April 13, 2013 | 8:30 PM


Hehehe aakj saja sakat penjual paper..kebetulan masa nak isi minyak awal pagi tadi..nampak dia senyum je sambil pegang paper Utusan..aakj tanya.."uncle..wehh..apa cerita menarik hari ni.." Dia jawab spontan je..

" Ini..cerita orang politik seluar dalam besar dalam itu video dengan amoi.."

Aakj nak tergelak tapi saja buat tak dengar.."ohh siapa orang politik itu ?"

Nak tahu dia jawab apa..nak terguling aakj kat situ..

"..u masuk itu internet..banyak sudah ada itu gambar, dalam itu gambar dia punya seluar dalam besar tapi burung kecik..3 minit tak sampai sudah siap.." 

aduuuhhh hahahah gila weyy tapi takkan aakj nak gelak kuat kuat..saja buat tak terkejut..

"..orang kata dia orang kuat parti bulan..itu Pas juga nama.."

" Ini orang tarak baik, cakap pandai mahu undi saja, dapat undi semua lari.."

Hehe aakj senyum..ambik paper utusan dan sempat aakj tanya..uncle sokong apa..dia jawab ; BN laa itu parti banyak baik tolong sama semua orang..

Uncle nama apa ? Karpal Singgam katanya..hahaha pandai uncle ni buat joke..keh keh batuk wehh dan yang tak tahan tu bila dia kata cerita ni sama dengan cerita Anwar..Surat Khabar banyak laku..ujarnya..

Share this article :

+ comments + 1 comments

Anonymous
April 13, 2013 at 9:11 PM

Betul tu.. hari2 mendatang ni paper Utusan dan BHarian menjadi tumpuan.. laku le! Sure HaprakDaily dan KeldaianDaily tak berani siar berita yg amat sensasi ni!
Rupa2 nya skandal sex Pas ni boleh menjana ekonomi jugak kan?? kekekeke!!
Kalau dibuat drama atau filem dah tentu laris!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger