Label 10

Home » , , , » Video Terkini Lahad Datu ! Unit Amal Pas Tiba Di Ground Zero ?!!

Video Terkini Lahad Datu ! Unit Amal Pas Tiba Di Ground Zero ?!!

Written By AAKJ on Saturday, March 9, 2013 | 4:00 PM



woOOO !! saat jihad telah tiba..laungan yang biasa bergema d ceramah politik kera mereka nak mati syahid terbentang luas..ayuHHH !! kita gempur Lahad Datu !! Kita perang dengan anjing belaan Kiram III..jom..jom kita lawan puok kera ini..ayuhhhh !!!

kebaboOM !! jatuh katil..mimpi rupanya hahaha...

Cakap memang senang..tambah lagi cakap d atas pentas ceramah sambil ada team dok tadah tin milo..cakap sekadar nak menipu rakyat !!

Mana team pakatan haram ?!! mana yang dok sibuk bercakap soal nak bantu sesama ummat manusia bila mereka d landa bencana ?

Semua salah nik aziz !!


ini sajalah yang unit taik ni buat

INI team Kelab Putera 1Malaysia : Tahniah Aakj ucapkan !!




Datuk Abdul Azeez menyampaikan sumbangan Kelab Putera 1Malaysia kepada penduduk yang terpaksa menetap di Dewan Fajar

by MOHD. HAZLI HASSAN
Share this article :

+ comments + 6 comments

Anonymous
March 9, 2013 at 4:34 PM

PAS ialah anjing DAP dan Anwar, Unit Anjing Amal PAS ialah polis PAS yg digunakan utk bantai POLIS!

jijan mali
March 9, 2013 at 4:42 PM

Betul ke Unit Anal...ooppps...Amal PAS-piss-puss dah datang???? Depa korner tang mana?.....Tak nampak pun kat Ground Zero???

March 9, 2013 at 4:52 PM

Smpai mati aku benci pakatan!

NFC
March 9, 2013 at 6:38 PM

Anjing-anjing UMNO pun melalak menanti tulang

March 10, 2013 at 7:00 AM

Bodoh la sesape yang benci unit pejuang amal pas... ini laaa barisan hadapan pejuang rakyat...

March 11, 2013 at 12:03 AM

babai punye orang..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger