Label 10

Home » , , » Skandal London !! Abby Abadi Jawab Cerita Dia Dapat RM 50,000 Seminggu !!

Skandal London !! Abby Abadi Jawab Cerita Dia Dapat RM 50,000 Seminggu !!

Written By AAKJ on Tuesday, March 26, 2013 | 4:12 PM



Saya ingin memberikan peringataan kepada Abby Abadi bahawa saya tahu apa yang berlaku di London baru-baru ini dan dengan siapa Abby ke sana.Siapa VVIP yang menaja segala perbelanjaan.

Abby ke London yang pada mulanya hanya berbekalkan satu beg tetapi pulangnya ke Malaysia dengan enam beg dan beg-begnya dibawa oleh private jet balik ke Malaysia.Dan apa kerja yang Abby lakukan hingga dapat bayaran RM50,000 selama seminggu?Takkan menyanyi ataupun berceramah di London hingga dapat bayaran sedemikan besar jumlahnya.
Ini peringatan kepada Abby,Jika beliau tidak menghentikan keceluparannya mempermainkan agama,mengadu domba serta memberikan tafsiran agama yang bukan-bukan,saya akan menelanjangi satu persatu topeng-topeng munafik yang sedang dipakai oleh Abby ketika ini.
Kita tidak mahu mendedahkan pada setiap persembahan pentas sebelum ini beliau sering sebilik dengan teman lelakinya malah sering meminta penganjur menyediakan bilik bersebelahan bila mereka ada pertunjukan pentas secara bersama tetapi kita juga ingin tahu wang siapa sebanyak RM20,000 yang Abby minta bagi menjayakan majlis harijadi anaknya.Tidak cukup RM50,000 di London!Rumah Kedai di Taman Melawati itu pun kita tahu datang daripada siapa?Jangan berselindung di sebalik penjualan jubah sedangkan hakikat sebenar ada yang tahu puncanya.
Ini juga akan didedahkan sekiranya Abby tidak bertaubat dan meminta maaf kepada rakan-rakan yang beliau kafir serta sesatkan selama ini.Jangan tunjuk baik sangat Abby!Jangan selak kain orang lain kalau kain sendiri koyak rabak!Jangan satu jari menuding kepada orang lain sembilan jari lagi menuding ke diri sendiri..!
abby abadiNamun Abby Abadi menerusi laman Twitternya menyatakan pertuduhan tersebut adalah fitnah semata-mata. Malah Abby sanggup memjawab tuduhan itu tetapi dengan syarat-syarat yang tertentu.
abby abadiBaca selanjutnya d SINI
Share this article :

+ comments + 3 comments

Anonymous
March 26, 2013 at 5:13 PM

Takyah cakap banyak kalau ada bukti video, gambar dsb post je.

Anonymous
March 27, 2013 at 1:17 AM

betul..betul...betul...
setakat tulis saja, mahkamah pun susah nak bagi keputusan. Mana video atau gambar yg boleh jadi bukti? itu pun harap janganlah yg dah kena Photoshop.... hehehe...

Anonymous
March 27, 2013 at 5:37 PM

Hehehe....kes Anwar tu terang lagi bersuluh....bukan setakat gambar dah siap Video tp puak2 PR tak caya gak.....cer citer.....hehe...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger