Label 10

Home » , , » Hubungan Jacel Kiram III Dengan Anwar Di Dedahkan !! Jacel Itu China Doll ?

Hubungan Jacel Kiram III Dengan Anwar Di Dedahkan !! Jacel Itu China Doll ?

Written By AAKJ on Sunday, March 31, 2013 | 6:00 PM


Cukup menghairankan kerana Jacel Kiram mejadikan Anwar Ibrahim, SATU-SATUNYA, ahli politik di dunia ini yang diikuti melalui twitter.

Bukankah ini suatu PETANDA JELAS mereka ini boleh dikaitkan mempunyai matlamat dan perancangan yang sama dalam peristiwa pencerobohan pengganas Jamalul Kiram III di Sabah?

Lebih menarik lagi, Jacel Kiram pernah disiarkan dalam media Filipina menaiki jet peribadientah milik siapa...baca d SINI dan akan tahu bagaimana anak KIRAM III ini minat sangat kat Nuar !!
Share this article :

+ comments + 3 comments

March 31, 2013 at 6:22 PM

dua2 babi.. sanggup jual bangsa dan negara semata2 untuk menjadi pemimpin.. dasar melayu tak kenal di untung punya al-jubori..ANUwar + sultan BAHALOL TIRAM = hanjing!!!

salam perjuangan..minta pautkan link blog saya di sini terima kasih
http://pena-berdarah.blogspot.com

Nok
March 31, 2013 at 6:52 PM

bab2 mcm ni kita boleh menuding jari kepada kerismuddin yg pekak badak...dulu lagi DSAI patut disimpan....tentu tak terjadi perkara di lahat datu...kenapa le bodoh sgt hishammuddin ni...PM patut singkir dia awal2 lagi....nasi hampir menjadi bubur...silap2 anuar jadi PM kalau PR menang di PRU13 nanti ..padan muka najib dan BN....kjaan tak pernah belajar dari kesilapan.....bodoh punya BN....

Anonymous
April 1, 2013 at 11:28 AM

Nok, aku sokong hang. Dulu masa Lahad Datu baru kena serang, sampailah 6 pegawai polis mati, Menteri KDN jarang-jarang nampak muka. Sekarang bila ancaman dah kurang, asyik-asyik muka dia keluar tv. Bab beri bantuan makanan. Macm hampeh. Aku harap bila BN menang lagi, PM beri lebih tumpuan utk transformasi kabinet plak!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger