Label 10

Home » , , , » Foto Mangkok Taik Yang BABI kan PM Sanggup Bertempur Dengan Siapa Saja !! puiiiHHH !!

Foto Mangkok Taik Yang BABI kan PM Sanggup Bertempur Dengan Siapa Saja !! puiiiHHH !!

Written By AAKJ on Tuesday, March 19, 2013 | 12:00 PM




Kesilapan paling besar yang dilakukan oleh penjilat jubur Anwar Ibrahim ini ialah apabila dia gagal menjaga dan mengawal mulutnya. Mungkin dia berasakan apabila dia menyokong Pakatan Rakyat, maka dia kebal daripada sebarang tindakan, sama ada tindakan undang-undang mahupun tindakan orang ramai.

Sekarang dia sudah tersilap besar!

Namanya dan wajahnya telah diketahui. 

Bahkan nombor telefonnya pun telah diketahui.

Semua butiran tersebut sekarang disiarkan untuk DINIKMATI oleh sebahagian besar rakyat Malaysia. 

Selanjutnya d SINI
Share this article :

+ comments + 10 comments

Anonymous
March 19, 2013 at 12:31 PM

awas kau !!!

Anonymous
March 19, 2013 at 12:33 PM

aku tau budak ni dok mana... !!!
silap haribulan terburai perut ni !!

Anonymous
March 19, 2013 at 12:38 PM

sape dh bertempur ngan budak ni, leh la tlg upload gambar..aku pun nk tgk mamat ni kene..

Anonymous
March 19, 2013 at 1:07 PM

anak angkat pengganas kiram 3 suku ni kot?

March 19, 2013 at 2:25 PM

Baru naik EX5 ada box dah poyo.. Buat malu orang Melayu saja..

Kalau ye pun tak suka PM, jangan la cakap kesat macam tu..

Tu kalau kena rodok dengan lawi ayam kan susah kan mak bapak..

Biol punya budak.

Anonymous
March 19, 2013 at 2:28 PM

aku bdak klang
kasi info psal bdak nie
biar bdak2 aku crik

Anonymous
March 19, 2013 at 3:05 PM

mamat sial ni marah kat Najib pasal dia tersangkut dalam jem bila Najib berjumpa rakyat ditempat dia..

masa bershit 3.0 jalan jem ko kat mana?

gen2felda

Anonymous
March 19, 2013 at 3:45 PM

kawe cl byok kali BUDAK PUKIMAK ni tp hp OFF..ambo buleh alamat dr maxis,.kawe cari nk tgk stagro mano GILO BABI budok hanjin. pukimak ni..

Anonymous
March 19, 2013 at 6:35 PM

aku jumpa mamat ni tau la aku kerjakan separah mampus...then antar kat polis coz hina pemimpin no1 kita...jaga tiap langkamu ada org sedang memerhati termasuk warga malaysia tercinta pasti cari ko aiman shit

Anonymous
March 20, 2013 at 6:57 AM

ala..semua cakap je berdekah kat sini..
ada berani ka? tak berani punya lah..
ayuh kita join PR kita akan kebal dari kesalahan undang2.. PR saje boleh saman orang umno mana blh saman org..bagi amaran je boleh..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger