Label 10

Home » , , , » Eksklusif !! Penemuan Foto Jeneral Musa & Talibarut Dalam Handphone Anjing Kiram III

Eksklusif !! Penemuan Foto Jeneral Musa & Talibarut Dalam Handphone Anjing Kiram III

Written By AAKJ on Wednesday, March 13, 2013 | 1:39 AM

EKSKLUSIF: Foto 'Jeneral' Musa Dan Petualang Pencerobohan Lahad Datu

KAMI baru memperoleh dua keping gambar yang dipercayai wajah sebenar pemimpin kanan pengganas militan Sulu, ‘Jeneral’ Musa dan sekeping gambar salah seorang tali barut yang terlibat dalam insiden pencerobohan di Lahad Datu, Sabah.


Untuk pengetahuan anda, pasukan keselamatan telah mengeluarkan 23 mayat pengganas setakat ini di kawasan Kampung Tanjung Batu, salah sebuah kampung yang menyaksikan pertempuran sengit antara pasukan pengganas dan pasukan keselamatan.
Satu daripada 23 mayat itu telah disahkan Ketua Polis Sabah, Datuk Hamzah Taib sebagai ‘Jeneral’ Musa yang mati dalam pertempuran di kampung berkenaan.
photo (1)
talibarut.."mandur" nama panggilannya...
Sekeping gambar lagi yang kami peroleh adalah wajah salah seorang tali barut yang dikatakan pernah bekerja membaiki rumah di sekitar kawasan berhampiran.
Dikatakan lelaki tersebut adalah antara mereka yang bertemu ‘Jeneral’ Musa sewaktu pasukan pengganas mula-mula mendarat di Kampung Tanduo, tidak jauh dari Kampung Tanjung Batu.
Namun tidak diketahui nasibnya sehingga sekarang, sama ada telah terbunuh atau masih lagi bersembunyi di sekitar kampung tersebut.
Hari kelapan Operasi Daulat semalam menyaksikan dua orang lagi anggota tentera terkorban, seorang dalam pertempuran dan seorang lagi terbunuh apabila trak yang dipandunya terbabas di Jalan Lahad Datu-Cenderawasih hari ini, menjadikan jumlah keseluruhan 10 anggota keselamatan maut sejak tragedi pencerobohan 12 Feb lepas.

aakj ; sebarkan foto anjing kiram III ini..tuiiiHHH !! datang cari makan d Felda Sahabat..akhirnya kita d gigitnya !! HAIWAN sungguh !!
Beliau d kenali sebagai "mandur"..foto d atas adalah satu majlis 'penyerahan beret' atau penyerahan tugas khas dan ikrar taat setia pada Kiram III yang d berikan kepada talibarut yang selama ini bekerja d ladang sawit Felda Sahabat..menurut sumber.
Foto ini d rakam oleh anggota beliau sendiri dan ianya ketika hari pertama mereka mendarat !!!!!


Share this article :

+ comments + 1 comments

Anonymous
March 13, 2013 at 9:07 AM

Tektik rahsia yg bukan rahsia lagi... dulu jepon dtg sini jadi tukang gunting rambut, tukang baik basikal, moto rupa2nya KAPTEN tentera jepon hehehe skrg org sulu dtg jadi kontraktor rupa2nya KOLONEL tentera Sulu... kat semenanjung PATI jadi buruh kontrak mana tau rupa2nya dia JENERAL hahaha...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger