Label 10

Home » , , » Dokumen Hutang Bapa Saiful Bukhari Didedahkan?

Dokumen Hutang Bapa Saiful Bukhari Didedahkan?

Written By AAKJ on Friday, March 8, 2013 | 6:30 PM




Saat Saiful Bukhari mengangkat sumpah berikutan pengakuannya diliwat oleh Anwar Ibrahim, penulis memang tidak pernah bersetuju akan kehadiran bapanya disisinya.

Atas sebab berprasangka baik, penulis berdiam diri. “Mungkin beliau (bapa saiful) sudah berubah”, detik hati penulis.

Namun, segala yang penulis risaukan akhirnya muncul, tetapi bukanlah suatu yang mengejutkan.

Beberapa blog melaporkan bahawa Azlan (bapa Saiful) mempunyai masalah kewangan. Itu juga tidak mengejutkan penulis. Ada pula yang mendakwa Azlan telah menghubungi beberapa orang pemimpin UMNO untuk menerima habuan. Maka, penulis tersenyum.

Apa yang ramai perlu tahu ialah, menurut sumber yang telah lama penulis kenali, Azlan bukanlah seorang bapa yang bertanggungjawab. Sebagai contoh, sumber memberitahu Azlan sering gagal untuk memberi nafkah yang wajib diberikan oleh seorang bapa kepada anaknya.

Perlu penulis ingatkan, Saiful dibesarkan oleh ibunya (arwah) dan kemudian dijaga oleh pakciknya. Itu adalah fakta yang sering disebut oleh kebanyakkan media, khususnya sewaktu perbicaraan kes liwat Saiful oleh Anwar.

Seterusnya di sini  ...khabarnya ada dokumen yang bakal didedahkan he he he
Share this article :

+ comments + 7 comments

Anonymous
March 8, 2013 at 8:51 PM

perhatikan ayat yang dimulakan oleh bapa saiful ... "saya rasa ... bla ... bla ... bla"
ayat ini tidak ada kredibiliti lansung ... sesiapapun buleh kemukakan statement seumpama ini ...
sepatutnya bapa saiful berkata begini "saya yakin 100% tuduhan liwat yang dibuat oleh saiful adalah konspirasi umno ... saya mempunyai buktinya, (1) keluarga saya telah dibayar rm xxx juta oleh umno ... (2) keluarga saya telah mendapat xxx ekar tanah (3) keluarga saya telah mendapat pelbagai kemudahan yang diberikan oleh umno sifulan bin sifulan yang menjadi perantara antara umno dan keluarga saya ini buktinya (1) ini akaun yang digunakan ini penyata masuk keluar duit yang diterima (2) ini geran tanah yang diberi oleh umno (3) ini senarai kemudahan yang keluarga saya perolehi dan ini bukti bertulis dan dokumen yang berkaitan ... ini semua adalah sebagai imbuhan kepada konspirasi itu ... sumpah laknat yang dibuat oleh saiful adalah lakunan semata ... sifulan bin sifulan yang rancang ..."
mana bukti bahawa wujud konspirasi itu ... kemukakan wahai Azlan ... kalau tidak ini doa aku "semoga Allah melaknat pembuat kebatilan dan mereka yang mempertahankan kebatilan"

Anonymous
March 8, 2013 at 8:58 PM

tanya sama najib apa sebab goyang
tentu jawap najib sabah nak hilang ...
tanya pada nwar kenapa sabah nak hilang ...
tentu jawap nwar sabah kan diserang ....

tanya pada nwar siapa menyerang ...
tentu jawap nwar ... raja kiram punya angkatang
tanya pada nwar siapakah dalang ...
tentu jawap nwar "I kena dalih sekarang"

tanya pada manila post dan reuters berita terhidang ...
tentu jawap mereka pemimpin pembankanglah dalang
tanya pada nwar benarkah berita dia orang ...
tentu jawap nwar "you ulang i saman korang"

tanya pada mat sabu siapakah peliwat terbilang
tentu jawab mat sabu nwarlah sorang
tanya pada kapal sing siapakah yang moralnya hilang
tentu jawap kapal sing nwarlah sorang

tanya pada azizah siapakah anugerah tuhang
tentu jawab azizah nwarlah sorang
tanya pada ustaz bad rule aming siapakah imam mehdi dia orang
tentu jawab ustaz nwarlah sorang

tanya pada abim siapakah hebatnya orang
tentu jawab abim nwarlah sorang
azizah bini nwar turut dijulang
anugerah khadijah isteri nabi diberi sandang

tanya pada saiful siapa meliwatnya yang malang
tentu sumpah saiful nwarlah sorang
tangya pada datuk eskay siapakah melanggan jalang
tentu sumpah eskay nwarlah sorang

tanya pada nik aziz siapakah ahli surga tersayang
tentu jawap nik aziz nwarlah sorang
orang umno kena jilat kaki ini orang
memang sangat hebat inilah orang

tanya pada khalifah lim siapakah pm dia orang
tentu jawap khalifah lim nwarlah sorang
tanya pada haji adi siapakah pm dia orang
tentu jawap haji adi dia nak jadi abdi nwarlah sorang

Anonymous
March 8, 2013 at 10:04 PM

Terbaekkkkkkkkkk...

Anonymous
March 9, 2013 at 12:24 AM

Kalau nak pikir die dibayar, selogiknya die ptt lebih demand dr geng2 yg mendakwa iaitu umnGOK sbb bape sen sgt la Si DSAI ni duitnye pun..Byk lg duit Pokjib weh yg bapak Saiful ni boleh nak pegi blackmail..Kalo sbb duit la, DSAI offer sejuta, xkn bodoh sgt bapak Saiful ni xnk pegi side umNGOK n demand 5juta..Ape sgt 5 juta tu..Cincin pun harga RM24juta wehhh..Tgk ng mata hati,,Tgk muka bapak Saiful tu..Dah tua compare tu dlm gmbr sumpah..Makin naik umur, makin kite muhasabah diri sbb kite makin tau mati makin dkt..Kite mula putar blk wrna2 dlm hdp kita..Yg byk htm, nak cuba diputihkan..Pikir la..Dan kalo pun mmg bapak die ni teruk, jenis lalang..It shows that both anak-beranak xde integriti jadi secara logik akal, nak percaya jugak lagi ke cerita2 anak beranak ni..Pikir sendiri..
p/s: tgk blog saiful bukhari penuh dgn gambar dan video die smbhyg berdoa segala pun aku dah boleh nilaikan budak ni..ibadah x oerlu ditunjuk2 bila taqwa itu ikhkas melainkan ada sesuatu yg bergelodak dlm jiwa..

March 9, 2013 at 4:23 AM

Banyak sangat tanya ni.. Tak takut kena saman ke nanti?

March 9, 2013 at 4:31 AM

Apa yang ko merepek ni Labu? Memanglah sembahyang tak payah nak tunjuk-tunjuk.. Yang ko beria gi tengok ada org suruh ke? Ibadah x perlu tunjuk, maksiat kena tunjukkan? Yang Anwar tunjuk kote dia dengan ahsoh dalam bilik tu la paling taqwa dan ikhlas kan? Rasa insaf dgr nasihat dari orang mcm ni..

Anonymous
March 9, 2013 at 1:56 PM

Habis tu poknik & anak dia smpi tunjuk solat dlm hutan tu boleh plak ek...bongok tul la anon 12.24am nih...x semestinya tua tu org baik....dan UMNO bukan cam PKR yg buleh black mail duit ni...aku rasa mesti dia da try black mail umno tp x dpt...sbb tu baru skrg nak spin sokong nwar....sbb nwar janji nak kasi Sarawak plak kat si Azlan nih.....

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger