Label 10

Home » , » Syarikat Modal Berbayar RM 2,00 Buat Projek DATUM Jelatek Milik Siapa ?

Syarikat Modal Berbayar RM 2,00 Buat Projek DATUM Jelatek Milik Siapa ?

Written By AAKJ on Monday, February 25, 2013 | 6:00 PM


Datum Jelatek Tower Layout

Melayu dah kena gadai, Melayu dah kena lelonggg..... PKNS yang dahulunya berperanan mengangkat martabat melayu kini sudah menjadi pencacai barua untuk mengkayakan pelabur pelabur dari Singapura demi tembolok chauvanist DAP.

Kerajaan Pakatan Negeri Selangor sedang rancak mahu melaksanakan sebuah Projek Megalomania yang terletak dikawasan penduduk melayu di Keramat dalam DUN Hulu Klang, dibawah Parlimen Gombak.

Pembangunan MEGA ini akan menyaksikan orang melayu pesekitaran situ akan dihalau seperti anjing kurap..! Merempat ditanahair sendiri kerana mahu mengkayakan kaum sepet dari Singapura dan China. Kununnya mereka adalah pelabur asing yang sangat prominen, tetapi sebenarnya inilah dia proses pengusiran kaum melayu secara sangat halus...

Yang menjadi peliknya, projek MEGA yang mahu membinan beberapa bangunan pencakar langit menelan harga berbilion ringgit, lantikan syarikat pemaju untuk projek ini sangat meragukan dan tidak mustahil berlaku penipuan dalam kerajaan negeri Selangor bersama PKNS.

Sebuah syarikat hanya dengan modal berbayar R2.00 sahaja, malah tidak pernah ada sebarang proses Audit Account telah terpilih... KLIK SINI

Semalam aakj dedahkan siapa pembeli..klik d SINI
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger