Label 10

Home » , , » Foto Asli !! Pemimpin Pakatan Haramjadah Menari Dengan Pelacur !

Foto Asli !! Pemimpin Pakatan Haramjadah Menari Dengan Pelacur !

Written By AAKJ on Wednesday, February 20, 2013 | 7:00 PM



Ada yang kata ini gambar Ustad yang di tangkap kerana memberi kaunseling kepada isteri orang dalam bilik hotel berdua- duaan jam 3 pagi dulu...

Mmmm.... Kelakuannya nampak melampau sangat pun iya juga. Yalah, kalau nak buat maksiat pun, tanggalkanlah dulu jubah dengan kopiah itu. Namun, penyebar asal foto di atas mendakwa itu adalah Ustad yang dimaksudkan ketika berlibur di negara jiran.

Hendak kata foto edit pun susah juga. Memang nampak keasliannya. Mungkin pelanduk dua serupa kot?!! 

Harap penafian dibuat oleh pelaku didalam gambar ini....hehe rakyat nak tau..aakj letak foto tanpa ubah dari sumber asal !!

ehsan foto ; facebook

SUMBER
Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
February 20, 2013 at 7:11 PM

betol ke ni? org nampak cam pelik je.

Anonymous
February 20, 2013 at 7:36 PM

Ini gimmick satu stage show dangdut kat Indonesia.
Kalau tak fitnah...tak UMNO

Anonymous
February 21, 2013 at 4:57 PM

ni bangang jer blogger... event di Indonesia & nyata lagi sahih semua org Indonesia. Fitnah menjatuhkan bangsa sendiri...

Anonymous
March 31, 2013 at 12:18 PM

0194513905..
sy nk owg yg leh jaga sy..kol or sms..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger