Label 10

Home » , » Abby Abadi Akan Bantu Roh Altantuya

Abby Abadi Akan Bantu Roh Altantuya

Written By AAKJ on Wednesday, February 20, 2013 | 11:30 PM


adeyyyy mok hahahaha berat wehh.sumbak parok ni..(sumbak = tahap gilO paling berat) hahaha abby nak sangat jadi ahli politik ni weyy..menate pas ni gila ke apa..berilah dia test sepenggal..kalu nasib dia baik dia menang PRU 13..kalu tak maka dia kena penggal dengan pengundi..bui lah dia peluang..berilah dia pilih sendiri dia nak bertanding d mana..berilah weyyy

Ini "signal" yang jelas (rujuk twitter abby kat bawah) !! 

Abby hantar signal yang tak perlu d tafsir seperti dia atau sesapa yang biasa mimpi ngeri..signal dia mula lobi d tahap tergaban sekali..lobi untuk jadi calon tanpa henti umpama renang marathon hanya berseluar dalam d Selat Inggeris..SIGNAL dia nak juga seperti yang dia dengar rakan artis yang tak laku sepertinya, Aisyah yang khabarnya dapat tawaran jadi calon..ehhh ye ke hehe

Kalu aakj jadi hadi bawang..aakj dah letak dia bertanding atas tiket pas ganti ketua wanita pas yang tak pernah buat apa-apa..Abby lebih layak jadi Ketua Wanita Pas sebab dia mampu tafsir mimpi ngeri..ini bukan pertama kali abby tafsir mimpi yang membawa kepada penemuan bukti !!

Dulu aakj nak tanya..abby mimpi juga ke pi serang Norman Hakim d set pengambaran ? haha opsss aakj tanya jah ni..

Kini abby mimpi jumpa Altantuya..terus dia khabarkan pada dunia bahawa Altantuya seolah-olah hantar signal padanya..minta Abby beri perhatian..roh altantuya tak aman kot hehe..abby ada pernah dengar tak satu cerita..aakj nok bisik kat abby sorang je ni..jangan hebohkan pula..ssshHHH ;

"..roh orang kapir memey tak tenang..roh orang Islam yang suka menipu dan berbohong pun sama..tak tenang seawal dia masuk alam kubur lagi huhu.."

Baca seterusnya d SINI




Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
February 20, 2013 at 11:47 PM

wakakakakaka...si janda mulut bau ikan sepat busuk ni memang dah sewel...wakakakaka....

Anonymous
February 21, 2013 at 1:36 AM

Pantat sial ni patut d rodok ramai ramai! Makin lama makin sewel lak dia. Aku ingat dia ni meroyan nak kahwin kot? Tolong lah UZTAZ uztaz kat Parti Anutan Setan tu lamar betina bangsat ni sikit sebelum dia jadi GILA!

Anonymous
February 21, 2013 at 9:54 AM

Mmg sewel la minah sekor ni.buat malu kaum je.

Anonymous
February 21, 2013 at 12:33 PM

bila dia ckp je bau busuk..busuk mulut ke..busuk hati ke..busuk APE pun xtau..yg nyata BUSUK..

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger