Label 10

Home » » Foto !! Ibubapa Penganut Demobabi Bawa Anak Ke Stadium

Foto !! Ibubapa Penganut Demobabi Bawa Anak Ke Stadium

Written By AAKJ on Saturday, January 12, 2013 | 12:23 PM




Photo: #KL112 #HKR112 1150: Kanak-kanak dibawa menyertai perhimpunan.

Photo: #KL112 #HKR112 1115: Sebahagian peserta yang berkumpul di Petaling Street

Photo: #KL112 #HKR112 1100: Keadaan di sekitar Masjid Negara








Jam 2 petang tak lama lagi..aakj masih menunggu ketibaan foto-foto kiriman sahabat-sahabat yang turut turun padang membuat liputan langsung detik kehancuran pakatan haramjadah sebelum PRU13 !!

Aakj nak tengok..mak bapak mana yang nak test polis dan undang-undang Malaysia yang tidak membenarkan kanak-kanak d bawah umur 15 tahun berdemo haram !

Aakj nak tengok ketegasan Polis Malaysia kali ini..kalau ada polis yang membiarkan mak bapak bingai ni maka aakj takkan hormat polis sampai bila-bila..aakj beranai cabar polis..carilah mana artikel yang aakj kutuk polis ? 

Kes kugan..penjenayah yang mati dan polis d salahkan..aakj bela polis dalam blog ini !

Kes pelajar shah alam uang kena tembak keran cuba lari dari polis yang buat rondaan pun aakjbela polis !!

Kes huru hara dan demobabi apatah lagi..ayah aakj polis zaman darurat dan berhadapan dengan komunis..so aakj hormat Polis Malaysia..jadi kali ini aakj nak polis tegas dan tak yah cakap banyak..tangkap mak bapak yang nak test undang-undang Malaysia !

Puok kera ni didapati bakal provok polis hari ini !!
Puok kera ni bakal cetuskan huru hara hari ini !!
Jangan percaya dengan anjing Yahudi yang berhati iblis ini !!

FOTO BUDAK MERAUNG D SINI

foto sumbangan ;

Share this article :

+ comments + 2 comments

Anonymous
January 12, 2013 at 12:40 PM

apa yg kanak2 ni faham ?? PERHIMPUNAN MEMPERTAHAN KAN BURIT SHAMSIDAR & BUTUH ANUWAR ....

Anonymous
January 12, 2013 at 12:44 PM

Agaknya kali ni saper plak mati berlakon

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger