Label 10

Home » » Demobabi KL !! Foto Bertumbuk Kerana Arah Kiblat Dalam Stadium ?

Demobabi KL !! Foto Bertumbuk Kerana Arah Kiblat Dalam Stadium ?

Written By AAKJ on Saturday, January 12, 2013 | 7:30 PM


Aakj nok sukko pun ada..nak terberak pun ada..kononnya nak tunjuk dia solat..oklah..kat rumah bukannya mangkok taik ni solat pun..kalu solat pun last last minit hahaha opsss bukan tuduh dan maaf kalau tersalah tuduh..

Seramai manusia yang hadir d Stadium..tak sampai 10 % solat..entah solat ada wuduk ke tidakk atau kira pakai malu kat kawan maka solat la jugak...

Takkan tak de sorang pun bawa kompas kiblat..atau dalan handphone tu ada yang tunjuk kiblat kat mana atau memang tak reti nak tengok utara selatan timur dan barat ?

Ada pakcik yang dok sebelah aakj..dia tanya..kenapa pelik benar arah kiblat dan masing-masing ada imam sendiri hahaha walhal boleh wat satu imam je..aakj tanya..pakcik tak nak solat bersama ke..dia jawab..was was sebab arah kiblat berlainan...dia tanya aakj..anak tak nak solat ke..aakj jawab..ambo solat awal waktu..hehe dia diam terus..zohor nak abih..baru terkial nak solat..isss nok ludoh wehh

Lihat gambar..tanya hati..puok kera ni Kalimah Allah pun dia jual..solat kecik je bagi mereka..lintang pukang pun tak pe huhu


Share this article :

+ comments + 7 comments

bayan
January 12, 2013 at 7:49 PM

Kalau kiblat pun tunggang langgang,sebsb tu Kalimah Allah pun di gadainya kpd orang kafir.Dgn ni Pok Nik bertanggung jawab keatas kuda kayu yg sesat lagi menyesatkan,

Justeru itu kuda kayu dosa mu Pok Nik tanggung.

Anonymous
January 12, 2013 at 7:54 PM

Bayangkan betapa bodohnya umat melayu islam... arah kiblat tunggang langgang. Pegi mana mat sabu? Para2 ustaz lebai yg kononnya hebat & gah dlm ilmu islam? Takkan xder sorg pun yg bleh jadi guide. Bayangkan situasi nie jadi modal kpd puak2 kapir dap? Mmg tegelak besar la puak2 tue. Sedih tgk puak2 taik nie.

Anonymous
January 12, 2013 at 7:56 PM

1 syiah, 1 pas, 1 pkr

Anonymous
January 12, 2013 at 8:08 PM

Satu kapal tetapi nahkoda(captain)nya ramai, kapalnya rosak pulak tu, alamat kapal rosak yg di-kemudi oleh ramai nahkoda akan terus terumbang ambing dan tenggelam kerana masing2 nakhoda memiliki kompass yg berlainan untk menuju hala yg betul, HAKIKATnya semua nahkoda dlm kapal tersebut adalah org bodoh dan bebal yg tak ada ilmu untuk mengemudi kapal....Kah kah kah.

Anonymous
January 12, 2013 at 8:21 PM

apa jadi lagu tu.... Hadi or Hadi.

Anonymous
January 12, 2013 at 8:42 PM

adoi, sakit perut, gelak terguling2

Anonymous
January 12, 2013 at 10:58 PM

gelak la puas2... yeaa

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger