Label 10

Home » » Blog Pakatan Haram Kecewa Dengan Hadi & Sabu !

Blog Pakatan Haram Kecewa Dengan Hadi & Sabu !

Written By AAKJ on Thursday, January 17, 2013 | 8:43 PM


SANGKA penulis, hanya majlis syura yang dianggotai majoriti pemimpin warga tua PAS sahaja yang tidak tetap pendirian (flip flop) apabila membuat keputusan melarang penggunaan kalimah Allah oleh pihak gereja dan bukan Islam.
Penulis betul-betul tak sangka bila pemimpin seperti Ketua Pemuda, Nasrudin Tantawi, Timbalan Presiden, Mat Sabu dan PALING MENGEJUTKAN PRESIDEN PAS SENDIRI, DATUK SERI HADI AWANG, turut bersetuju dengan ketetapan yang dibuat Majlis Syura Ulama PAS itu.
Walaupun persetujuan itu hanya disampaikan oleh pembantu khasnya, Zaihan Daud yang mengesahkan bahawa pendirian Hadi sama seperti Majlis Syura semalam, bukan dari mulut Hadi sendiri.
Hadi secara tiba-tiba kurang sihat.
Tapi tidak mengapalah, kalau Zaihan menipu, penulis meminta Hadi memecat Zaihan. Sehingga itu (disokong oleh kenyataan pemimpin lain PAS yang disebutkan di atas), penulis menganggap memang sah Hadi turut bersetuju dengan keputusan Majlis Syura semalam.
Baca keluhan kecewa tahap dewa puok ni d SINI..basso blog boddo..dulu hina orang Sabah..lepas tu hina Mendiang Kanang Anak Langkau..ni dia hina ularmak dia hahaha puihhh !!
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger