Label 10

Home » » FOTO !! AKHIRNYA KAMERA AES D HUMBANG KE LONGKANG !!

FOTO !! AKHIRNYA KAMERA AES D HUMBANG KE LONGKANG !!

Written By AAKJ on Tuesday, December 4, 2012 | 11:30 PM



Pakatan haram hari ini mengotakan kehendak rakyat Malaysia kononnya  tidak mahu kamera AES kerajaan Barisan Nasional ini menjadi Amno Electronic Sideincome dengan itu serta merta kamera AES ini di cabut oleh majlis perbandaran di SKVE. 
Padahal janji manifesto PRU12 telah mereka campakkan kedalam longkang. Hak rakyat yang teraniaya dan tertindas dengan janji palsu manifesto tidak dipedulikan langsung tetapi usaha kerajaan BN mengurangkan kadar kemalangan pula dimusnahkan. Rakyat harus menilai kejahatan pakatan haram ini dengan teliti.
Cerita lanjut d SINI
Share this article :

+ comments + 18 comments

Anonymous
December 5, 2012 at 12:21 AM

fuckatan cuba nak galakkan orang mati secara accident. sila punya orang

Anonymous
December 5, 2012 at 12:34 AM

VANDALISM TAHAP BABI NIE TINDAKAN WAJAR DI AMBIL. APA KATA KDN

Anonymous
December 5, 2012 at 1:58 AM

dah agak dh...memg cina liu tu yg punya plan.....tahap hati bangkai

rakab
December 5, 2012 at 7:23 AM

Khalid gagap dah tak waras..!!

Anonymous
December 5, 2012 at 7:48 AM

Kerajaan Selangor mengalakkan pemandu bawak laju ker yang mungkin mengakibatkan kemalangan ... saya sendiri pernah mengalami kemalangan disitu apabila kenderaan yang dipandu laju tidak dapat mengawal kenderaan beliau dan merempuh kereta saya .... Rakyat Malaysia .. Berfikir sebelum bertindak!

Anonymous
December 5, 2012 at 7:58 AM

Menterinya berkata,pehak KDN memberi amaran sesiapa yang merosakan kamera AES akan diambil tindakan.

Anonymous
December 5, 2012 at 8:53 AM

lepas ni anggota polis trafik yg buat ops di jalan raya2 dlm negeri kerajaan PR kena berhati-hati.. mana la tau kang dgn diorg sekali kan dicampak ke dlm lonkang.. almaklum.. buat ops lalu lintas kat dlm negeri2 PR.. kena mintak izi abang busat dulu wooo

p/s : tgk laaa tahap politik org malaysia ni.. sedih wooo

Anonymous
December 5, 2012 at 9:17 AM

wat malu MPSepang je la wei... stupid

December 5, 2012 at 10:07 AM

korang ingat acident2 yg banyak berlaku slama ni tu kempen PR ke? 55 thn ngara merdeka umno Be End yg perintah nape baru skrng kesahkan hl AES tu? Jelasnya Umat Melayu Naif Otak nya lah koloni Be End yg gagal didik rakyat utk berdisplin dijln raya!

December 5, 2012 at 10:18 AM

lu repot kat polis la bro! minta la agr polis raja di malaysia siasat! kau kan ralyat yg bertngungjwb so tungu apa g? nk tngu jati, perkosa, pukida dll ngo pro Be End berarak dgn maki maki hamun baru kau nk bertindak? dasar macai Umat Melayu Naif Otak nya koloni Be End gitu lah!

December 5, 2012 at 10:54 AM

kau salahkan cina? kau benci cina? kau tak soal pun mantan menteri li liong shit songlap 18 bilion duit rakyat dlm akandal port klang free zone? kau senyap je cina li bagi 40 juta pd umno sabah? kau senyap je mcmana vincent setan dgn rangkaian sykt nya berjaya group menguasai kwsn2 strategik utk bina resort2 hotel2 gedung2 perniagaan di seluruh negara? beliau juga menguasai sykt perjudian & ramalan nombor yg jelas meroskan akidah bngsa melayu beragama islam namun kau bisu kenapa?
kamu beli basikal tv radio sparepart tu pun masih dikedai bngsa tionghia tpi nk kutok cina liu tu hnya kerna AES tu apa rasionalnya?! ni mentaliti Umat Melayu Naif Otak koloni Be End!

December 5, 2012 at 11:14 AM

walau Tan Sri Khalid Ibrahim tu walau pun gagap tpi rekodmya cemerlang bro! pernah jdi CEO kumpulan guthrie sime darby! rekod perkhidmatanya bersih! kalau lah dpt dibuktikan penyelewenganya 1 sen je oleh umno aku rasa UBN dgn krjasama SPRM & media2 pencacainya siang mlm pgi petang mengmbarkan btpa bumi selangor akan terbalik! dah lebih 4 tahun rakyat selangor dpt 20mp air free, selangor tak bankrup pun? bukan TSKI tak waras tpi kamu tu Umat Melayu Naif Otak nya koloni Be End!

December 5, 2012 at 11:33 AM

yg langar kamu tu angkara hasutan penyokong2 PR ke? hampir 5 tahn PKR/ PR mentadbir selangor, dah mampos ke semua warga selangor yg jdi pandu & penguna jalan raya di selangor penang ledaj & kelantan? seusai 55 tahun negara merdeka dibwh pentadbiran UBN, hanya org2 UBN je ke yg mati cdera & cacat yg slama ni mengalami kemalangan? kesian....setelah kamu dilangar tu kamu jdi hilang akal & jdi OKU dah??! Orang Kuat UMNO rupa2nya! macai Umat Melayu Naif Otak nya koloni Be End!

December 5, 2012 at 11:47 AM

ada bukti dah so takyah la nk berkokok2 tpi ekor penuh dgn taik! patuhi la apa yg mentri hisamudin bapok tu ckap! repot... repot la.. repor la apa tngu lagi? kalau tak berani repot mknanya kamu sama mcm presiden UMNO tu.. takde telor! debat dgn DSAI pun takut tpi dok serang & hina beliau digelangang nya sndri! bukan ke tu gambaranya DSNR tu pemimpin Umat Melayu Naif Otak nya koloni Be End sama DNA nya sgn kamu?

December 5, 2012 at 12:01 PM

ni lah tahap mentaliti macai UMNO @ Umat Melayu Naif Otak nya tahap lembu gembalaan Be End! hellp bro.... lu jgn dok refer utusan meloya berita hairan tv3 suku rtm & media2 kwalan UBN je la kalau kamu nk tau cerita politik org mlayu!! sebabnya melayi tu bukan semuanya sokong UMNO Be End! Umat Melayu Naif Otak nya koloni Be End hnya spesis mcm kamu lah mentalitinya.

December 5, 2012 at 12:09 PM

bukan buat malu MP Sepang la stupid!! tpi mreka tak stupid utk membeso kan kemaluan mcm macai Umat Melayu Naif Otak nya koloni Be End tu...

rakab
December 5, 2012 at 2:45 PM

Aku tak pertikaikan rekodnya semasa jadi CEO Guthrie, tapi tindakannya yang menurunkan kamera AES atas alasan kehendak rakyat tidak boleh diterima sama sekali.

Khalid sengaja memilih cara yang popular ini demi undi dalam pru nanti tapi sebenarnya tindakan itu langsung tidak bertanggungjawab. Ia menggalakkan lagi perlanggaran lampu isyarat dan memandu melebihi had laju di tempat tertentu.

Apa yang nak kau banggakan dengan air free semata-mata untuk jangka pendek. Lepas ni apa ?? Selangor akan mengalami krisis air untuk jangka panjang !

Kau dengan Khalid sama-sama dah tak waras !!

Anonymous
December 5, 2012 at 3:44 PM

Makne nye ko yg stupid kn bodoh mcm lembu osama ni ada otak tk nk pakai.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger