Label 10

Home » » CEPAT CLIMAX PUNCA ABBY D TINGGALKAN ?!!

CEPAT CLIMAX PUNCA ABBY D TINGGALKAN ?!!

Written By AAKJ on Monday, December 10, 2012 | 2:30 PM


Adehhh maafla weyyy..kekadang malas nak selak kain orang dahh..azam baru nak wat story politik yang baik-baik je hahahah ehhh lagumana politik baik-baik ?

Kekadang nok sukko dengan abby abadi ni..entah apa yang rasuki beliau..entah siapa dok guna beliau..setiap hari..seolah-olah dah masuk gear 5..beliau mulakan serangan bertalu terhadap UMNO BN..ada saja akal singkat beliau kondem UMNO BN dan kesemuanya adalah tidak betul hahaha kesian..baru join politik kononnya dah tahu segalanya..malah jiwanya dah mula d resapi iblis pas...hehehe

Aakj tak berniat nak tulis kebodohan abby cuma kesian..peluru tabur yang d gunakan beliau terkena penyokong beliau sendiri dan kekadang terkena diri sendiri..belum apa-apa dah tercungap..hehe umpama climax sebelum masanya..adehhh lucoh sikit nih hahahah

Ada sumber kata abby buat ni semuanya d bayar..ceramah politik yang kononnya berbentuk "sharing" mendapat bayaran lebih dari dia berlakun...betul ke abby ? bersumpahlah kalau abby tak dapat sesen pun hehe..dan abby perlu bersumpah beliau tidak d bayar dengan duit kutipan orang kampung...

maafkan aakj kerana letak gambar d atas tu hehe..tak sengaja...dalam google bersepah gambar abby dengan kekasih tanpa nikah..ehhh yang tak jadi nikah...aksi..ermmmmm seksi wehhhs...



Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
December 10, 2012 at 2:41 PM

Abby...YOU ARE NOWHERE COMPARED TO TUN MAHATHIR HAS DONE FOR THE COUNTRY. TANYA DIRI AWAK : APAKAH SUMBANGAN ANDA?

December 10, 2012 at 3:11 PM

salam aakj..saya nak minta tolong aakj link kan blog saya dalam blog aakj ni.. http://sangkakalajari9.blogspot.com

Anonymous
December 10, 2012 at 3:16 PM

zaman tun m kan alaun tok2 iman,kadi pernah dinaikkan,fungsi jabatan agama juga di tingkatkan.pasal solat,mencegah kemungkaran,didikan agama pd anak2 biarlah pihak yg lebih layak lakukan.buat abby hantar lah anak anda mengaji ngan ustad sbb sebutan kita bukan betul sangat,,,

Anonymous
December 11, 2012 at 6:41 PM

Dlm surah Humazah Tuhan berfirman neraka wail bg pengumpat dan pengkeji .tiada beza lah artis ini dulu dan sekarang .dulu buat maksiat skrg teruk lg buat kerja utk neraka secara terang kerana tersalah platform masuk golongan pengumpat dan pengeji na'uzubillah .

Anonymous
December 13, 2012 at 4:17 AM

Melayu mudah lupa,Ini lah contoh yg tun m nak sampaikan dulu,tak berterima kasih dgn sumbangan tun m Pada Malaysia,

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger