Label 10

Home » » FOTO !! SERONOKNYA TIDUR DATARAN MERDEKA !! G-STRING TAK BASUH !! tuuuiHHH !!

FOTO !! SERONOKNYA TIDUR DATARAN MERDEKA !! G-STRING TAK BASUH !! tuuuiHHH !!

Written By AAKJ on Monday, November 26, 2012 | 6:00 PM


HAHAHAHAAHA...OPSSS!!...apa yang puok kera ni nak tunjuk...apakah yang ada d hati dan otak mereka sebenarnya..siapa mereka...anda masih tak kenal ?? hehehe...

Kononnya merekalah yang pakar dalam bidang kimia..kononnya merekalah saintis..malah Wakil rakyat dari pihak mereka sendiri dah menegaskan bahawa isu Lynas ini tidak merbahaya pun anjing kurap ini semuanya tak mahu dengar...padahal Wakil Rakyat mereka tu saintis..adehhh dok dengar yang lulusan sastera huhu tuihhhHH !!

Lepas berlakon berjalan..mereka berlakon tidur..tak yah dok bohong la weyy hahahah berjalan sekerat naik kereta sekerat..makan dah d siapkan..air sirap bandung lagi hahahaa..sakit kaki..ada tukang urut..aakj nak lagu tu hahaha


Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
November 26, 2012 at 6:16 PM

Puak2 ni patut dilempar najis manusia dan binatang dilokasi mereka tidur... biar padan dgn muka.

Anonymous
November 26, 2012 at 6:27 PM

Only idiots and nightstalkersers are behaving like this. They are like the pre-historic monkeys and baboons.

Anonymous
November 26, 2012 at 6:30 PM

apa nak heran dgn puak2 kapir laknat bangsat pemakan bangkai babi semua tuu...seminggu tak mandi pon dah jd kebiasaan!

membrehek
November 26, 2012 at 7:19 PM

1. Sebenarnya Lynas Plant ni mmg ada sebaran radioactive. Tapi utk kawasan radius 10km tanpa penduduk, benda ni patutnye xde isu langsung.
2. Lagipun Lynas dah buat procedure nak dispose dia punya waste product ke Australia.
3. Tapi paham2 je la, cina haramjadah ni hanya memperjuangkan agenda ekonomi diorg je. Tu yg kecoh sana sini. Diorg nak lepas tengkuk diorg je

November 27, 2012 at 2:15 PM

org2 cina ni depa tak sembahyang 5 waktu, sapu kertas tisu jer bila lepas buang najis babi mereka...sifat pengotor mereka ni dah ramai melayu2 yg tiru...kalu di negara china sendiri pun, pengotor2 mcm ni dah lama kena sembur air, sbb tak mandi dan ketiak masam...cuma di malaysia je, depa berani sbb org2 melayu akan ikut fahaman mereka jadi pengotor mcm depa

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger