Label 10

Home » » VIDEO (nikah sahaja) !! DISUMPAH JADI BATU KERANA ZINA DENGAN BINI KAWAN !! ASTAGHFIRULLAH !!

VIDEO (nikah sahaja) !! DISUMPAH JADI BATU KERANA ZINA DENGAN BINI KAWAN !! ASTAGHFIRULLAH !!

Written By AAKJ on Saturday, June 9, 2012 | 4:00 PM





Baru-baru ni Panas ada menonton sebuah video yang agak memeranjatkan. Bila Panas memerhatikan isi kandung video tersebut didapati ada sebuah patung berbentuk manusia. Patung tersebut telah dijumpai dikawasan ladang sawit. Kejadian ini dikatakan baru saja berlaku tidak sampai sebulan lagi.

Panas dapat video ni masa tengah duduk minum dengan kawan-kawan disebuah kedai. Ada bermacam-macam rumusan yang Panas dengar dari sesetengah pihak. Ada yang kata patung yang berada dalam video ni telah disumpah kerana telah melakukan maksiat (tidak berapa pasti).






Cerita lain pula yang Panas dengar, ''tempat 2 agak keras". Pasangan kekasih telah melakukan maksiat, nasib tidak baik terjadian perkara yang tak disangkakan. Wanita tersebut tiba-tiba bertukar jadi tanah,manakala yang si lelaki pula lari entah kemana.

Cerita ke-2 pula, patung tanah tersebut adalah seorang isteri yang berlaku curang.

Menurut sumber dalam video ni,patung ini mempunyai bau yang busuk.

Apapun cerita ini masih kurang jelas, hak anda untuk menilai baik buruk kejadian ini. Hanya Allah yang mengetahui kebenarannya.

Allah Maha Besar.

TQCERCITERPANAS
Share this article :

+ comments + 6 comments

June 9, 2012 at 4:29 PM

xthu nkckp mungkin semua ni secara kebetulan atau sebaliknye.kalau ianya benar mungkin itu sudah kekuasaan allah erana dye lebih mngetahui segalanya.kalau sebaliknye terpulang kepada yang melihatnye.kerana segala ape yg berlaku di dunia ni pasti ade penghujungnye.ape yg mereka lakukan pasti ade pembalasan.kerana tidak mustahil akan berlaku kejadian seperti ini kerana bunga2 kiamat sudah mula berputik di merata dunia.anda sendiri tahu ape yg dimksudkan.nauzubillah....

June 10, 2012 at 4:35 PM

kan ke bagus jika didetailkan lokasi kejadian itu.

June 13, 2012 at 7:36 PM

sayang kena remove video tu....

Anonymous
October 1, 2012 at 12:05 AM

sumber yg diperolehi oleh penduduk setmpt..ia merupakan ukiran bt pekerja ldg sawit warga indonesia..byk lagi bentuk2 yg dia buat,,,,
lokasinya dikatakan terjadi di kaw.paloh, kluang johor...

aduiii dah kena block plak video nih..hampeh tui la

March 26, 2013 at 10:13 AM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger