Label 10

Home » » woO !! FOTO AZMIN ALI UBAH GAYA RAMBUT !! KAH KAH TERLAMBAT DERR !!

woO !! FOTO AZMIN ALI UBAH GAYA RAMBUT !! KAH KAH TERLAMBAT DERR !!

Written By AAKJ on Monday, May 7, 2012 | 2:00 PM






Inilah kelebihan keluarga Azmin Ali. Shamsidar tidak boleh marah kalau Azmin bagi 'aiskrim' dia pada betina lain, sebab dia sendiri telah merelakan Shamsidar 'bersama' Anwar Ibrahim. Jadi dengan kata lain kalau Shamsidar curang, Azmin takkan marah, kalau Azmin ada betina lain, Shamsidar takkan marah.

Ini kerana keluarga songsang ni just to have fun, kerana tentang duit ringgit tiada masalah. Mereka dah punya juta-juta punya duit, semua masalah hilang termasuklah hilang harga diri, hilang rasa cemburu, hilang maruah, hilang adat budaya, hilang susila keluarga.

Dan dengan kadar mee segera, Azmin Ali telah pun memotong rambutnya setelah mengetahui berita gambar lucah yang tersebar luas di internet dan tidak lama lagi akan disebarkan pula ke web porno luar negara. Lepas ni ada pula kita dengar alasan dari beliau, rambut saya tak sama dengan individu dalam itu gambar...betul tak?? He he he


Gaya rambut terbaru Azmin

Sumber: Media Cyber
Share this article :

+ comments + 7 comments

May 8, 2012 at 1:54 PM

Takkan hilang azmin didunia maya....

May 9, 2012 at 1:36 AM

hahahhaah...

June 2, 2012 at 6:49 PM

sekarang nie video or gambar x ley dijadikan bukti dah cek oiii...dalam mana-mana sumber islam pun x pernah kata benda2 nie jadi bukti...bawak mai 4 orang saksi yang menepati syarat barulah la ley wat tuduhan....kalo x da simpanla gambar tue kat umah je..x payah nak tambah dosa fitnah orang....sekadar renungan....

June 2, 2012 at 6:51 PM

video or gambar x ley jadi bukti la cek oii....simpan jela menda2 tu kat umah yee..x payah duk tambah dosa duk fitnah owg..bawak mai 4 owg saksi yang menepati syarat untuk jd saksi.....

June 4, 2012 at 10:05 PM

Siapa diantara anda yang tiada gambar kenangan kat rumah yang di simpan dalam album untuk kenangan hidup diri anda. Tanda buktinya anda berada di tempat dan masa serta peristiwa ketika itu. Atau itu bukan diri anda kerana tiada 4 saksi untuk mengesahkan bahawa itu anda. Soalan untuk di jawab oleh anda sendiri. Bukan saya.

June 5, 2012 at 1:34 AM

kau nie kolot la mana ada org nak romen atau main depan org bahlol betul lah kau nie......

June 20, 2012 at 10:22 PM

kalau mak ko atau adik ko kene rogol sampai ngandung...pastu xde 4 saksi..ko nk buat tuduhan zina mcm mne??kalau mcm tu aku pon nk rogol adik ko....terlepas la aku..hahahaha bodo punya statement..g la study..tu la owg panggil tuduhan sumpah mubahalah..xde 4 saksi.xjatuh hukum hudud tp jatuh hukum lain.rujuk akta la kawan...apa punya owg punya la bodoh

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger