Label 10

Home » » VIDEO SEKS KAMERA KE 3 !! PELAKUNYA MIRIP AZMIN ALI ?!! PELACOR DLM VIDEO SEDANG D BURU ? (video utk nikah shj)

VIDEO SEKS KAMERA KE 3 !! PELAKUNYA MIRIP AZMIN ALI ?!! PELACOR DLM VIDEO SEDANG D BURU ? (video utk nikah shj)

Written By AAKJ on Tuesday, May 1, 2012 | 10:00 AM


AZMIN ATAU MIRIP AZMIN ATAU BESI JUGA ? KIH KIH AKU TANYA JE NI AZMIN..KALAU HANG TAK NGAKU AKU TAK LEH KATA APA LAH...BUKAN NAK TUDUH PUNGs
Share this article :

+ comments + 11 comments

May 1, 2012 at 10:34 AM

cissss ..... tak dak video pon . arggghhhh .... ni mesti umno punya kerja. hahahhahahhahah

May 1, 2012 at 10:59 AM

Sorri bos bideo kena remove...ada yg brtugas klik report..huhu tk tahan yaa azmin..padahal kita tk tuduh dia..sabar, kita dlm proses letak balik

May 1, 2012 at 12:21 PM

dah kena buang dari youtube...azmin dah kencut hadapi kebenaran nampaknya

May 1, 2012 at 12:57 PM

skit2 salahkan umno..tapi aku yg neutral tengok bila pemimpin bn ada buat salah dan ada bukti mereka letak jawatan ....gentlemen

tapi pemimpin PR...siap bukti ada seluruh rakyat tengok satu dunia tengok tapi nafikan bagai nak gila...semua kes samada liwat 1 & 2, china doll, bersih 2 & 3....semua perkara nafikan...

takpa2..allah maha hebat dan maha kuasa...allah akan tunjuk satu persatu ...allah akan bukak satu persatu...

takkan selamatnya orang yg berbuat dosa dan tak ngaku dan tak bertaubat ni...allah takkan simpan lamanya

semalam azmin dan anwar bagai orang gila nafikan bg arahan pendemo rempuh benteng..menipu lagi tambah dosa...satu dosa buat tambah satu dosa baru...allah buka buruk lagi..tup tup arini keluar video dan gambar seiras azmin...nampaknya cam blogger yang buat..tapi sebenarnya allah keluarkan...blogger hanya digunakan oleh allah utk bukak aib pemimpin penipu mcm azmin dan anwar...

tunggu la lagi satu persatu allah akan singkapkan segala buruk korang..


tengok nik aziz beria2 nak berkawan dgn syaitan...skang allah dah izinkan dah berkwn dgn manusia berupa perangai syaitan yg suka lgbt, murtadz, pluralisme...kan nik aziz dah dpt kawan berperangai syaitan sehinggan aku yh nuetral naik menyampah tengok muka nik aziz..

sama ngn hadi allah dah satukan dah hati dgn ustazah ambiga sanggup perkecilkan kerisauan ustaz nasha tentang lgbt...


dah tak lama dah anwar azmin nik aziz hadi semua akan allah hancurkan dengan sehancur-hancurnya..


tunggu balasan dan azab allah krn berbuat kerosakan dimuka bumi allah

May 1, 2012 at 6:35 PM

bang letak balik video 2 bang.. email saya pun boleh.. nanti saya boleh la fly2 sikit.. "firez1994@yahoo.com"

May 2, 2012 at 3:18 PM

JGN AMBIK INPUT SEBELAH PIHAK SAHAJA...,DPTKAN JUGAK INPUT PIHAK YG D TUDUH.LEPAS TU BRU BT KSIMPULAN & TINDAKAN, X PLU MAKI HAMUN,TUDUH MENUDUH, ADU DOMBA SESAMA SENDIRI.

May 2, 2012 at 6:22 PM

Salam Perjuangan dari Sarawak,
Mohon budi tuan pautkan link tuan ke blog saya yant tak seberapa ini UnReportedNews™® http://theunreportednews.blogspot.com/ ,
Terimakasih.

May 4, 2012 at 1:27 AM

Salam en safian..insyaallah esok..

May 4, 2012 at 9:49 PM

setuju...wallahhuallam.....

May 8, 2012 at 6:09 AM

Sdr/sdri. Lain kali huruf a, untuk 'ALLAH', Huruf besar. Maaf ya.

June 26, 2012 at 1:05 AM

Diaorg mmg takder Moral yg ada cuma Oral, Oral Sex, muahahahahaha

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger