Label 10

Home » » GEMPAR TERKINI !! GAMBAR PELAJAR INDIA USM NAK BUNUH DATO NAJIB ?!!

GEMPAR TERKINI !! GAMBAR PELAJAR INDIA USM NAK BUNUH DATO NAJIB ?!!

Written By AAKJ on Sunday, January 15, 2012 | 12:55 AM



Rupa-rupanya ada seorang lagi siswa keldai yang cuba tunjuk pandai dengan menulis sesuatu yang bodoh di dalam FB beliau! baca sini


Siswa bernama Janartana V Chandra itu menulis : "najib is coming to our campus.....Lets bomb his helicopter."

Jika merujuk FB, beliau ialah siswa civil engineering USM. 

Walau apa pun niat siswa tersebut, MiM berharap agar pihak polis dapat menyiasat perkara ini. Biar dia tahu tinggi rendah langit ini.

Lagipun, keceluparan siswa tersebut patut dibendung.

MiM juga berharap agar pihak universiti dapat menyiasat budak hingusan ini. 

Memang betul negara ini mengamalkan freedom of speech tetapi janganlah sampai mahu bomb atau bunuh orang.

Tapi jika tengok foto budak itu, MiM pasti budak ini akan teriak menangis bila di interrogate oleh pihak polis. Padan muka!



TQMIM
Share this article :

+ comments + 10 comments

January 15, 2012 at 2:25 AM

aku cari kau......

January 15, 2012 at 2:29 AM

tak apa, sebenarnya di malaysia ini rakyat boleh cakap sesuka hati mereka. pihak berkuasa dah tak kuasa nak layan. lu fikirlah sendiri!!!!!

January 15, 2012 at 3:52 AM

angkat masuk dalam seminggu jadi laa, untuk siasatan jerrrr,, boleh kan? PDRM ? aalaa , boleh laa, heheheh

January 15, 2012 at 4:58 AM

bodo punya paria..ko patut bersyukurla nenek moyang ko dulu kna angkut dek British suh jd buruh kat cni klo ko duk negara ko sndri ntah cukup makan ke tidak ek..sbb negara ko kn miskin byk yg mati kelaparan..da la kami bg ko hak kerakyatan dn kemerdekaan so sedar dri la ckit paria!!! spatutnya sbulan skali kaum ko kna ucap syukur dkt kami..hahahaha..kesian ko paria!!

January 15, 2012 at 6:59 AM

Memanglah komen-komen sebegini adalah komen budak hingusan tetapi KELING INI PERLU DIAJAR DENGAN CARA DIHANTAR PULANG KE TAMIL NADU

January 15, 2012 at 7:47 AM

Di Khabar kan dia adalah Gayboy yang selalu ponteng kelas kerana turun ke KL utk berjumpa kekasih nya di Blueboy Disco..... :P anak ikan jugak youuuu....!!! rama nyeeer Mahasewel yg tadah bontot neeeehhh....!!!

January 15, 2012 at 1:14 PM

his statement can be considered as a statement of CRIMINAL INTENTION...... kesian mak bapak budak ni ....THE ADMINISTRATION OF THE UNIVERSITY SHOULD INVESTIGATE THIS

Anonymous
January 15, 2012 at 1:27 PM

kalau aku kata "Aku nak Bom mak bapak" keling ni amacam....?

January 15, 2012 at 9:30 PM

kakakaka...da masuk lokap. kerna fb badan binasa.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger