Label 10

Home » » GAMBAR !! PELAJAR UNISEL BUNUH DIRI !! TAKZIAH DARI KAMI !!

GAMBAR !! PELAJAR UNISEL BUNUH DIRI !! TAKZIAH DARI KAMI !!

Written By AAKJ on Monday, December 19, 2011 | 3:16 PM


Tekejut kejap bila orang upload gambar ni kat twitter tadi….Memang semua orang ada masalah, tapi bunuh diri bukan penyelesaiannya. Sanggup bunuh diri untuk lari dari masalah sehingga sanggup mencabut nyawa sendiri?

Di atas adalah gambar seorang pelajar UNISEL berbangsa India yang membunuh diri dengan menggantungkan dirinya pada kipas. Dipercayai mangsa telah pun mati selama 4 hari dan baru disedari oleh rakan sebilik beliau. Punca beliau membunuh diri masih belum diketahui dan identiti masih belum dikenalpasti.

  • Nama mangsa Ramnath dan baru berusia 19 tahun
  • Mangsa merupakan pelajar Unisel Bestari Jaya Campus (Batang Berjuntai)
  • Kemungkinan mangsa bunuh diri disebabkan putus cinta atau mendapat result exam yang teruk.
TQGILABEST
Share this article :

+ comments + 12 comments

December 20, 2011 at 9:47 AM

Hi, Pls delete the picture as giving respect to the parent and the family

December 20, 2011 at 1:19 PM

i agree with him

December 22, 2011 at 9:01 AM

Hi, Again & again, pls delete the photo. Pls think how the parent feel if they saw this picture. Pls cooperate

December 23, 2011 at 1:39 AM

admin, please remove the picture and the post. This post is offensive and disrespectful to the deceased and his family members/friends. Please kindly remove it as soon as possible. Your cooperation is much appreciated.

December 28, 2011 at 9:01 AM

This is an ongoing police investigation. Its against the law to post information of ongoing investigations in the public domain...

January 2, 2012 at 1:11 PM

Tolong laa delete gamabar tu bagi menghormati keluarga si mati .

January 2, 2012 at 6:24 PM

~admin blog ni terkenal dengan perkauman melampau dan suka menghina kaum/kumpulan lain.. TQ

January 2, 2012 at 7:37 PM

admin. esok ko mati, aku nak tunjuk gambar ko boleh? bodoh gayboy punya admin.

January 3, 2012 at 3:21 PM

Sebagai seorang ISLAM ... kematian adalah suatu kemualian ... HORMATILAH SIMATI DAN KELUARGA ... ANDA DH RASA LEBIH HEBAT DR AZHAR IDRUS ... TAK KAN INI PUN TAK BOLEH BERFIKIR GUNA OTAK YG MMG DH SEMPIT ....

January 4, 2012 at 10:19 AM

Memang keparat pemilik blog ni. Mintak berkali-kali secara sopan pun tak dilayan. Saya gerenti, Allah akan balas engkau punya angkara ni setimpal-timpalnya.

January 7, 2012 at 12:24 PM

Assalamualaikum tuan..
Kita orang Islam orang Melayu.. saya pon penyokong UMNO, Saya minta tuan sila hormati keluarga si mati. Deletelah gambar tersebut, janganlah terlalu ego.. Pasal blog kamu ni akan buat makin ramai orang benci UMNO..

January 7, 2012 at 8:29 PM

puik...cara memfitnah no 1...memburuk party lain no 1...menyebar keburukan apatah lagi memang no 1...admin2 camni sepatutnya xperlu wujud d muka bumi...xkira la ko umno...sape takut? politik tak bawak sampai akhirat pun...amal yg d timbang bukan politic kotor ko...

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger