Label 10

Home » » AZMIN ALI RELA ANAK BERBIKINI DAN TAK RELA ANWAR D PENJARAKAN ?!! SHAMSIDAR KECEWA ?!!

AZMIN ALI RELA ANAK BERBIKINI DAN TAK RELA ANWAR D PENJARAKAN ?!! SHAMSIDAR KECEWA ?!!

Written By AAKJ on Saturday, November 26, 2011 | 8:48 AM


Jantan sundal ni memekik melolong lagi.

Kononnya dia terlalu hebat sehingga mampu menggegar penjara jika Anwar Ibrahim ditangkap.

MyMassa hanya tergelak kecil membaca kesungguhan Azmin menjilat bontot lelaki pujaannya.

Tak perlu cakap banyak. Azmin cuma perlu jelaskan di mana dia berada ketika Anwar di penjara 10 tahun yang lepas.

Jika dia malu untuk bercerita, kita boleh jemput Senator Ezam untuk jadi jurucakap. Ketika zaman kegelapan PKR (atau PKN ketika itu), yang berazam kuat untuk membebaskan Anwar adalah Ezam dan keluarga Anwar. Azmin pula ketika itu sibuk menguruskan bisnes kereta (QASWA AUTO) yang telah diproksikan atas nama orang lain.


Sebab itulah Azmin mampu berkereta mewah serta memiliki rumah besar. Nasib yang berbeza menimpa Senator Ezam yang begitu susah sehingga terpaksa berharap kepada pendapatan isteri. Begitulah pengorbanan Senator Ezam yang dilupakan oleh juak-juak PKR setelah jiwa merek telah dibeli oleh Azmin yang kaya raya.

Dalam kongres kali ini semakin jelas kesundalan Azmin dengan mengeluarkan kata-kata manis untuk mainan jiwa Anwar. Walaupun Azmin pernah lari daripada perjuangan semasa Anwar ditangkap, Anwar tetap sayangkan Azmin. Kecintaannya kepada Azmin melebih cinta Shah Jehan kepada Mumtaz. Anwar sanggup mengenepikan reformis-reformis yang telah berjuang bermati-matian semata-mata mendengar kata hati Azmin. Buktinya, penyelewangan Azmin dan rakan-rakan ketika pemilihan yang lepas sehingga melayakkan dirinya menjadi Timbalan Presiden ditutup begitu sahaja.

Ayuh rakan-rakan. Kita pegang kata-kata Azmin Ali. Jika Anwar ditangkap adakah penjara yang akan bergegar atau pintu pagar rumah agam Azmin beserta kereta mewahnya kita gegarkan.

*Kalau korang nak tau apa umpan Azmin kepada budak AMK sampai jadi pak turut, lihat gambar di bawah. Tu yang bergegar iman budak-budak AMK.


Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger