Label 10

Home » » TRAFFIC JAM PALING TERUK D DUNIA..MAMPOSS TAK BALIK BALIK RAYA !!

TRAFFIC JAM PALING TERUK D DUNIA..MAMPOSS TAK BALIK BALIK RAYA !!

Written By AAKJ on Sunday, August 7, 2011 | 12:21 PM

 
OMG.. mme aku tak caye gak mula2.. Rekod dunia traffic jam paling panjang dan paling lame beb..Sepanjang 100km, selama 13 hari!!! Only in China!!! Kejadian berlaku pada August, 2010 kat lebuhraya Beijing-Tibet.. Memang stress gila babas!!
 
Kalo kat Malaysia camni memang gile rr.. Penyebab traffic jam yang super stress ni ialah road construction kat main highway... Memang sakit ati r kalo stuck kat jam mcmni.. Ape yang menarik, para peniaga kat tepi jalan terus ambik kesempatan..harga barang2 yang diorang jual ialah 10kali ganda daripada biase..biasenya harga sebotol air mineral cuma 1 yuan tp time jam ni, diorang jual 10 yuan(1.50 dolar) sbotol..mcm haram!! memang sial abes.. tp ape leh buat..mesti haus n lapa gler time stuck tuh.. nak tak nak, terpaksa gak beli.. hehehe.. Ape apepon, korang tgk sendiri la gmbar2 kat bawah ni.. mmg stress!!!!







So, pada sape2 yang nk gi holiday kat China, better choose another alternative kalo nk jalan jalan.. Try to avoid travel gune highway.. nasihat ikhlas ini dibawa oleh MaxJinx yg Stress..hehe

Sumber - AdieStudio

TQSTRESSGILA
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger