Label 10

Home » » 17SX !! TERKINI !! PELAJAR JANTAN SEKOLAH AGAMA D KEDAH MEROGOL PELAJAR JANTAN JUNIOR !!

17SX !! TERKINI !! PELAJAR JANTAN SEKOLAH AGAMA D KEDAH MEROGOL PELAJAR JANTAN JUNIOR !!

Written By AAKJ on Thursday, August 4, 2011 | 4:47 PM

CEDERA...bapa berkenaan menunjukkan kecederaan pada telinga anaknya. 

CEDERA...bapa berkenaan menunjukkan kecederaan pada telinga anaknya.
 
 
SUNGAI PETANI: “Tak sangka mereka tergamak berbuat demikian kerana perbuatan itu begitu zalim, sanggup meliwat, memukul dan mendera anak saya tanpa ihsan.”
Begitu kata seorang bapa yang kesal dengan tindakan tiga pelajar senior sebuah sekolah agama di Baling yang dikatakan mendera dan meliwat tiga murid berusia sembilan tahun dan sepasang kembar berusia lapan tahun sejak 20 Jun lalu.
Difahamkan, kejadian berlaku sejak sebulan lalu selepas murid berkenaan mendaftar masuk sekolah agama itu, malah seorang daripada mereka dikatakan diliwat beberapa kali dalam masa lebih sebulan.

Bapa yang enggan dikenali itu mendakwa, kejadian berlaku sejak dia mendaftar anaknya berusia sembilan tahun ke sekolah berkenaan dan murid terbabit mengikuti minggu orientasi 40 hari tanpa dibenarkan pulang ke rumah atau berjumpa waris.


“Saya terkejut apabila melihat muka anak lebam, selain bengkak kaki dan tangan. Telinga anak saya juga kehitaman manakala darah keluar melalui hidungnya. Saya terus membawanya ke hospital.
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger