Label 10

Home » » TAHNIAH NIK SURIANI..ANDA HEBAT..KITA ORG MEDIA..ANWAR HINA TAPI RAKYAT HORMAT KITA !!

TAHNIAH NIK SURIANI..ANDA HEBAT..KITA ORG MEDIA..ANWAR HINA TAPI RAKYAT HORMAT KITA !!

Written By AAKJ on Monday, April 11, 2011 | 12:40 PM

 aku tak pasti lah nama wartawan ni, tapi selalu gak nampak dia dalam teli-bisen.

nama dia aku rasa nik suryani megat deraman. kalau salah tolong betulkan. semalam nik suryani telah berjaya menonjolkan sekali lagi keresahan, penggelabahan, tak keruan, mental yang tak fokus,hati resah si binawe bernama anwar ibrahim.
menilai rakaman video ini jelas kedapatan pre emp anwar yang cuba menggoyangkan jiwa wartawan ini.

bila ditanya mana jam omega, anwar terus attack nik suryani dengan bertanya you dari mana.

anwar jelas gagal menjawap soalan, sebaliknya buat kesekian kali dia menyalah utusan,media umno dan lain lain .

aku ucap tahniah kepada seluruh wartawan media cetak dan elektronik. anda telah membanggakan rakyat malaysia.biarlah anwar hina kamu, tapi tidak bagi rakyat.

Share this article :

+ comments + 9 comments

April 12, 2011 at 12:05 AM

hahahah rakyat mana yang hormat pada wartawan akhbar lucah hahahha lebih baik korang kerja ngan majalah mangga hahhaha

April 12, 2011 at 12:08 AM

wartawan kat sebelah yg pakai baju belang merah pun malu dengan si suryani ni menanya soalan keluar tajuk...lebih baik tulis blog macam papagomo jer lah suryani ooi ... dapat gak upah mencacai hahhaha

April 12, 2011 at 9:35 AM

soalan simple, tapi anwar kornar sampai tak cukup tanah. mana jam omega woi?

Anonymous
May 16, 2013 at 6:25 PM

Saiful kahwen dgn nik suryani??

Anonymous
May 16, 2013 at 6:44 PM

haha... rupanya pakwe dia tue...

Anonymous
May 16, 2013 at 7:10 PM

wartawan mengalahkan polis..polis lagi lembab dr wartawan ke?

Anonymous
May 16, 2013 at 7:23 PM

jd datin ler lepas nie...

Anonymous
May 17, 2013 at 4:41 PM

Next question..mu belasah ke cina doll tu nuar, kslu mu xbelasah apA yng hang dok berdolak dalih, orng mintsk jam omega , kau tunjuk, orang suh kau sumpah laknat, kau sumpah, kau saman trio mangkuk tu..baruler convincing..ko teluq ko dh buang.. ha

Anonymous
May 23, 2013 at 3:11 PM

Dlm video ni pun nmpak nik suryani ni dpt info dari tunang dia pastu tanya tanpa study dlu. Polis pun xmtk, wartawan tv3 plk bijak sgt huhu. Lps ni blh tanya suami camne kne liwat heh

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger