Label 10

Home » » KELUARGA SUAMI NURUL IZZAH TERTEKAN !!! SUAMI TIDAK D UTAMAKAN ??

KELUARGA SUAMI NURUL IZZAH TERTEKAN !!! SUAMI TIDAK D UTAMAKAN ??

Written By AAKJ on Saturday, April 30, 2011 | 1:59 AM


Bangkai gajah mana boleh kita tutup dengan daun pisang..?

Dalam isu video seks Anwar OMEGA yang begitu hebat membalun China Doll yang usianya lebih muda dari Nurul Izzah, kita dapat saksikan ketika sidang media Wan Azizah cuba sedaya upaya melakonkan watak utama menegakkan benang yang basah…, cuba sebaik mungkin untuk menunjukkan kununnya beliau membela suaminya…, mahu menyatakan suaminya difitnah oleh UMNO dan Barisan Nasional.

Dikalangan juak juak murahan penjilat tegar PKR mereka “terpaksa” menyatakan lelaki dalam video seks itu bukan Anwar OMEGA semata mata mahu menjaga jawatan dan kepentingan masing masing…

Hakikat sebenarnya “wakil” PKR yang dibawa menonton video penuh 22 minit aksi hebat seks Anwar, iaitu Johari Abdul sebenarnya tidak dapat menyembunyikan reaksi spontan beliau apabila video itu ditayangkan… “ memang dia lah..!!” kata kata yang terpacul dari mulot busuk Ahli Parlimen Sungai Petani itu. Tetapi apabila pulang ke pangkuan pejabat PKR, dengan nada yang sombong Johari cuba “pusing” mengatakan lelaki itu bukan Anwar OMEGA….

Apakah benar berita yang disampaikan kepada kami dari sumber yang rapat dengan famili Anwar OMEGA bahawa hubungan Nurul Izzah dengan suaminya Raja Shahrir Raja Iskandar semakin renggang dan mereka sering bertelagah..??

Puncanya apabila ramai dikalangan ahli keluarga Raja Shahrir seperti ipar duai, ayah saudara dan sepupu sepapat YAKIN bahawa mereka sudah selama ini tertipu dan terpedaya dengan watak Anwar OMEGA…! Dalam erti kata yang mudah, ramai dikalangan ahli keluarga serta saudara mara Raja Shahrir dan ibu bapanya yakin bahawa Anwar OMEGA adalah lelaki dalam video seks tersebut.. “the man in the video is him!..”

Tidak mustahil perkara ini boleh berlaku kerana tiada upaya dan kemampuan keluarga Anwar OMEGA untuk berjaya “menutup mulut dan mata” ahli keluarga Raja Shahrir…! Mereka tidak ada kepentingan politik berbanding dengan pimpinan PKR yang ada dikalangan mereka sebenarnya yakin Anwar OMEGA adalah lelaki dalam video seks tetapi berpura-pura dan berlakon demi kepentingan jawatan dalam parti terutamanya yang sudah bergelar Yang Berhormat….

Medan Info
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger