Label 10

Home » » Himpunan Anjing Anwar Kelana Jaya Nak Alihkan Insiden Lahad Datu, Anwar Terlibat !!?

Himpunan Anjing Anwar Kelana Jaya Nak Alihkan Insiden Lahad Datu, Anwar Terlibat !!?

Written By AAKJ on Thursday, May 9, 2013 | 10:00 AM


Sekitar hanya 20 Ribu anjing yang berkumpul malam tadi bukan mewakili majoriti Rakyat Malaysia yang cintakan keamanan dan keharmonian antara kaum.

Jangan tertipu..yang datang hanyalah penyokong tegar pakatan haram yang majoritinya anak-anak muda Cina Dap..datang dengan pelbagai penampilan..yang bertatoo 'israel' pun ada !

Anwar dan anjing-anjingnya tak mampu nak menipu seluruh rakyat Malaysia..Anwar terpaksa wujudkan suasana persekitaran seolah-olah jutaan manusia menyokongnya..Anwar dan anjing-anjingnya nak alihkan perhatian insiden Lahad Datu..kerana d insiden yang mengorbankan 10 nyawa syuhada..khabarnya Anwar, Tian Chua dan Sivarasa terlibat secara langsung !!

Baca d SINI dan anda akan tahu kenapa Anwar d lihat cuba alihkan perhatian rakyat Malaysia !!

Anwar tak pernah berubah..bila dia takut maka yang akan jadi mangsanya adalah anjing-anjing kurapnya yang tidak tahu apa-apa !

Lihat saja foto d bawah..soapa anak muda yang nak sangat Malaysia jadi negara "Free Country" !!


Share this article :

+ comments + 3 comments

May 9, 2013 at 10:54 AM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

Anonymous
May 9, 2013 at 11:27 AM

BILA LAH PENYANGAK-PENYANGAK NI NAK KENA TAHAN YEK.... KALAU LELAMBAT AKU TAKUT NANTI KALAU BERLAKU SATU LAGI PENCEROBOHAN DEPA AKAN LEBIH GALAK MENGATAKAN SEMUANYA SANDIWARA KERAJAAN JER..... LETIH NANTI NAK MEYAKINKAN RAKYAT LAIN TERUTAMA DI SABAH. aNWAR DAN PEMIMPIN PR KEBANYAKKANNYA ADALAH ANASIR SUBVERSIF YANG MESTI SEGERA DI SEKAT.

Anonymous
May 9, 2013 at 3:32 PM

kesian lu xpunya gambar sebenar.. tatu tu kafir biar la weii... bodoh..hahahahha

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger