Label 10

Home » , , » Video Lucah Nurul Izzah !! Sahabat baik Anwar Sudah Tengok !!

Video Lucah Nurul Izzah !! Sahabat baik Anwar Sudah Tengok !!

Written By AAKJ on Tuesday, March 26, 2013 | 5:30 PM



adehhHH gilOOO ni...!! ada sungguh ke..wooo mana..mana..hahahah mampusss..Saifuddin Nasution sendiri yang mengaku dia tengok..adehhh tengok tu agak-agak basah tak sendi hahaha opsss sendi pulop..hahahah abg non punya bersendi..bengkok hahaha tuiiiiHHH !!

Mehh baca SINI..muka nak sama dah kat atas tu..adehhh gambar sapa tu..
Share this article :

+ comments + 5 comments

Anonymous
March 26, 2013 at 6:09 PM

Setiausaha Agung PKR itu mendakwa, beliau dan beberapa pemimpin lain (sapatu?) dijemput oleh agen “Umno-BN” untuk melihat beberapa keping gambar video seks dikatakan melibatkan Nurul Izzah , ahli parlimen Lembah Pantai dan kedua yang melibatkan bapanya.
“Saya tidak tahu siapa mereka (tadi kata tahu agen umno-BN) tetapi mereka kelihatan mempunyai banyak pengetahuan tentang produksi video,” kata beliau dalam satu sidang akhbar di Ibu Pejabat PKR hari ini. Saifuddin tidak menyatakan permintaan atau sebab mengapa agen tersebut membenarkan beliau untuk menonton video (sebab nanti piker kemudian), disiarkan di dalam kereta tetapi mengulangi ia adalah ugutan biasa untuk memusnahkan karier politik mereka yang disiarkan menuju pilihan raya umum.
Silakan jika ingin terus melakukan dan menyebarkan video fitnah tersebut. Ia bakal mempercepatkan UMNO BN lingkup.( kalau dah tahu sapa yang nak tengok BN lingkup dengan cara fitnah ini dialah yang melakukannya)

March 27, 2013 at 1:37 PM

Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
Baca selanjutnya...

March 28, 2013 at 10:46 PM

sekali tengok cam Maggie Cheung (artis Hongkong) pulak

Anonymous
April 12, 2013 at 10:39 PM

NERAKA JAHANAMLAH TEMPAT MEREKA YG MEMBUAT FITNAH GILA INI!!! GILA SEKS GILA BENGONGGG..INGAT ORANG MELAYU SUKA BERITA MACAM NI???? PERGI MASUK HUTAN LAGI BAGUS

April 20, 2013 at 8:10 AM

Mmg gaya pipi xsama ngn izzah.huhu..nauzubillah.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger