Label 10

Home » , » gilOO !! Polis Buru Lelaki Berzina Dengan Basikal !! "Stoppa Basikal" ?

gilOO !! Polis Buru Lelaki Berzina Dengan Basikal !! "Stoppa Basikal" ?

Written By AAKJ on Tuesday, June 25, 2013 | 12:24 PM

Seks Dengan Basikal

Stockholm – Polis di Sweden melancarkan gerakan memburu seorang lelaki yang dirakam mengadakan hubungan seks dengan basikal.
Lelaki itu dilihat melakukan perbuatan itu selepas pemilik basikal berkenaan memasang kamera litar tertutup di luar rumah untuk menangkap orang yang sering membocorkan tayar basikalnya.
Rakaman itu menunjukkan seorang lelaki berpakaian tutup kepala mencelapak di atas tayar belakang sambil memegang kertas.
Dia kemudian memancitkan tayar itu dan beronani ketika ia kempis.
Polis di bandar Osterlund melancarkan siasatan untuk menentukan sama ada perbuatan lelaki itu ada kaitan dengan beberapa kejadian jenayah di kawasan berkenaan pada 2007.
Ketika itu, seorang lelak yang berusia kira-kira 35 tahun ditangkap kerana memancitkan tayar 20 basikal sebelum beronani sambil mencelapak di atas basikal berkenaan.
Sementara itu, pemilik basikal Per Edstrom berkata, dia tidak mendendami lelaki berkenaan sebaliknya hanya mahu dia menghentikan perbuatannya itu.
“Saya tidak takut dengan dia. Hanya sakit hati kerana sentiasa terpaksa membetulkan tayar basikal saya,” kata Edstrom. – AP

Aakj : Stoppa Basikal ? hahahaah
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger