Label 10

Home » , » Kah Kah KiooKK !! Teresa Kok Di Lantik Pengerusi Biro Cegah Jenayah & Akan Meronda 24jam?!!

Kah Kah KiooKK !! Teresa Kok Di Lantik Pengerusi Biro Cegah Jenayah & Akan Meronda 24jam?!!

Written By AAKJ on Wednesday, August 14, 2013 | 6:00 PM


DAP has decided to act by appointing DAP National Vice-Chair and MP for Seputih Teresa Kok as head of the DAP Crime Action Taskforce(CAT) to seek an increase from the present 10,150( 9%) of total police personnel of 112,583 in the Criminal Investigation Department(CID) to 50% or 56,000 to immediately restore public safety to our streets. There must be a total and complete focus by the police to revert to its statutory duty on fighting crime.

Itulah antara 'keputusan' yang kononnya paling penting dalam sejarah mesyuarat tergempar Parti Dap Babi yang d lihat cuba bersandiwara dan memperbodohkan Cina Malaysia khasnya dan ahli pakatan haram tak lupa juga yang sokong perjuangan pakatan haram ini..mereka cuba menjadi wira..tuuuihHHH !! kononnya mereka sensitif pada kadar jenayah Malaysia..

Aakj ambil dari blog bodoh Lim Guan Eng..kononnya melantik Teresa Kok sebagai Pengarah atau Pengerusi Biro Jenayah Parti untuk memantau kadar jenayah yang berlaku d Malaysia.

Aakj dah tanya puok taik ni d SINI, tak perlu nak sandiwara lebih..buat je cadangan sebagai rakyat Malaysia yang perihati bukannya nak berlakon atau berpolitik dengan rakyat Malaysia yang kononnya mereka ni bersungguh nak tolong..wujudkan Biro Keselamatan bukannya membantu rondaan la weyyy hahaha aakj pun ada biro ni dalam UMNO dan Persatuan Penduduk..adehhh kuat wehhh nak berlakon !!

Yang paling teruk akal puok kera ni..mereka timbulkan soal Akta Senjata Api..Lim Guan Eng ni bodoh ke apa..tahu ke dia yang Akta Senja Api ni masih berkuatkuasa..tak pernah d bubarkan seperti Akta ISA dan Ordinan Darurat..Isu utamanya siapa yang berani guna SENJATAPI ni kalau bukan Lepasan Simpang Renggam?..

Perati elok-elok dalam beberapa siri tembak mati..siapa yang mati? ada d antaranya pemilik beberapa rekod jenayah berat..lepasan mana tu..bangkai sungguh Lim Guan Eng..kuat sangat politik..akhirnya makan diri..tuuuiHH bangkai !!

Yang lagi gila..dalam sibuk dok berlakon melantik Teresa Kok sebagai Pengarah Jenayah Biro Parti..mangkok jamban, Pengerusi DAP Sarawak, Chong Chieng Jen di mukasurat depan Borneo Post hari ini 14hb Ogos, 2013. Beliau menuduh bahawa insiden kes tembak-menembak serta jenayah yang berleluasa di negara ini adalah sebahagian daripada sandiwara Barisan Nasional (BN) bagi mengembalikan beberapa akta yang telah dan sedang dimansuhkan.

Anda nampak tak apa yang aakj nampak..betapa kuatnya puok kera ni SANDIWARA !!

Tahniah kepada Pemuda UMNO Malaysia kerana berani dan pantas buat laporan polis..dan aakj harap pihak Polis siasat dengan segera kenyataan mangkok babi ni..apa nak takut..anda menjalankan tugas anda..

Puok kera kalau isu JENAYAH PENIPUAN dalam parti..tak berani nak lantik Pengerusi Biro..kalau isu Surau d hina dengan penganut Buddha atau HINA ISLAM, tak berani pun nak lantik Pengerusi Biro Jenayah Agama..Kalau Adun Pakatan Haram Berzina dengan Pelacur atau Sugar Baby pun..puok kera ni takut nak lantik Pengerusi Biro Zina hahaha..sapa-sapa nak ludoh..ludoh je !!

Kalau tengok kenyataan Ketua Dap Sarawak..nampak sangat puok kera ni takut kalau Ordinan Darurat atau ISA atau apa saja Akta yang serupa dengan yang d mansuhkan itu d kembalikan..kenapa yaa?

Cegah dulu JENAYAH MENIPU dalam CEC Dap tu....


Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger