Label 10

Home » , » #PRKKualaBesut LIVE : Azhar Idrus Bukan Penceramah Bebas, Dia Penceramah Pas

#PRKKualaBesut LIVE : Azhar Idrus Bukan Penceramah Bebas, Dia Penceramah Pas

Written By AAKJ on Wednesday, July 24, 2013 | 1:42 PM


Azhar mampu muncul ketika orang ramai sahaja..nak muncul d ceramah Pas sepanjang siri kempen dia tak berani..mungkin kerana kantung tak penuh isi atau memang dia dah tahu berapa ramai bakal hadir d ceramah hapak beliau !!

Tadi pun datang tersengih-sengih kat tempat Puteri UMNO dok bertugas..kena sound dengan Puteri..terus belah..malu atau takut bini aakj tak pasti..sebab Puteri UMNO tu offer nak jadi yang No 4 hahaha klik d SINI

Aakj mohon sangat Kerajaan Negeri Terengganu..tak kiralah apa juga nama jabatan yang terlibat jaga kepentingan Agama Islam d negeri ini..rasanya ini kali yang ke 8000 kot Aakj suarakan bahawa Azhar Idrus tak ada tauliah agama..tapi dia bermaharajalela mengajar d masjid dan surau yang d bawah seliaan Kerajaan Negeri..malah pernah aakj suarakan pada Menteri Besar Terengganu sendiri bahawa mangkok taik dap dan jentera Pas ini tanpa tauliah agama begitu senang guna masjid untuk ceramah politik.

Malah aakj kecewa dengan penganjur ceramah mangkok ni kerana selalu tulis d banner atau papan iklan bahawa mangkok taik dap ni adalah PENCERAMAH BEBAS..!! Puok kera ni pandai cari makan dengan labelkan beliau kononnya Ustak yang tidak berpolitik..tuuuiHHH aakj ludoh !! bukan setakat foto d atas sebagai bukti mangkok taik ni jentera pas malah terlalu banyak bukti yang dah aakj paparkan siapa mangkok taik ni sebenarnya..Dia amat benci Kerajaan BN !!

Lagi sekali aakj mohon agar semua Kerajaan negeri d bawah BN..jangan bagi mangkok taik yang hanya Cari Makan dengan fatwa karut ni guna Masjid dan Surau kononnya berselindung d sebalik nama KULIAH AGAMA !!Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger