Label 10

Home » , » BlackOut505 : Pakatan Haram Tunjuk Bukti 55,000 Yang Hadir !!

BlackOut505 : Pakatan Haram Tunjuk Bukti 55,000 Yang Hadir !!

Written By AAKJ on Thursday, June 27, 2013 | 12:00 PM


pergHHH !! akhirnya setelah beberapa hari akhirnya ada juga bukti menyokong dakwaan pemimpin pakatan haramjadah bahawa 55,000 penyokong mereka yang hadir d Padang Merbok pada hari tersebut !

Angka dari PDRM tak sampai 10,000
Angka dari akhbar-akhbar tempatan dalam lingkungan 10,000
Angka aakj hanya 7,000

Apalagi sawan babilah puok kera ni sebab himpunan yang tidak mendapat sambutan..kononnya Himpunan Kemuncak..mana mungkin himpunan terakhir tidak mendapat sambutan..Aakj ada bersama puok kera ni sepanjang himpunan anak berok ni berjalan..aakj dok hingga malam..melihat bukan saja keletah puok kera namun aakj pun bukan bodoh nak congak berapa manusia yang hadir..

Malah dari awal lagi aakj dah kata Himpunan Anak Kera ni bakal memalukan pakatan haramjadah..klik d SINI dan anda akan lihat sendiri sessi pemanas puok kera ni GAGAL..kosong..kosong..kosong..

Semua rakyat Malaysia tahu, himpunan anak kera kali ini puok cina Dap tidak bersungguh kerana puok Dap nak sangat jawatan Ahli Parlimen yang bakal menjadikan mereka hidup senang lenang cara mudah tanpa melihat dan membantu Rakyat.

"..gaji besar..kerja ceramah saja.."

Itulah anata faktor dalam Dap dah mula berantakan sama sendiri..kalau dulu mereka takut nak jadi Wakil Rakyat kerana takut nak khidmat pada pengundi mereka..namun bila lihat cara terbaik 'servis' Rakyat atau pengundi adalah ceramah hentam Kerajaan BN maka semua Cina Dap berebut nak jadi Wakil Rakyat !Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger