Label 10

Home » , , » Tun M Puji DS Rosmah !! Kak Jijah Meraung Dengki !

Tun M Puji DS Rosmah !! Kak Jijah Meraung Dengki !

Written By AAKJ on Wednesday, March 20, 2013 | 11:00 AM


“Ini adalah buku yang baik untuk dijadikan pedoman generasi baru 100 atau 200 tahun akan datang”
Mantan Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata buku ‘Biografi Rosmah Mansor’ merupakan satu initiatif yang baik dalam memberi gambaran kepada generasi akan datang mengenai dirinya.
Tun Mahathir berkata, kelompok individu yang pernah melalui detik-detik bersejarah perlu menulis mengenai diri mereka agar ia boleh dijadikan bahan rujukan di masa akan datang.
Baca selanjutnya d SINI
Share this article :

+ comments + 7 comments

March 22, 2013 at 1:12 AM

mmg btl apa yg Tun M ini ckpkan... buku ini mmg sesuai sgt utk dijadikan pedoman oleh generasi2 yg akan datang...mmg bgus lah.. sgala pegorbanan dan segala kebaikan yg DS Rosmah buat akan menjadi ikutan generasi2 di masa hadapan..

sally
March 22, 2013 at 1:15 AM

buku ds rosmah ini sangat seauai untuk dijadikan pengajaran pada generasi muda seperti kata Tun M.. mmg harus dibeli oleh semua peringkat umur utk mengetahui perkara sebenar tentang ds rosmah.

March 22, 2013 at 1:16 AM

buku ini boleh dijadikan rujukan kepada generasi akan datang tentang bagaimana DSR tetap tegar membantu rakyat walaupun telah banyak dihina serta difitnah..

MIRA EDORA
March 22, 2013 at 1:35 AM

BUKU INI MMG BOLEH DIJADIKAN PEDOMAN PADA GENERASI MUDA YG AKAN DATANG WALAUPUN DITENTANG TETAPI ROSMAH TETAP MENERUSKAN USAHANYA YG PRIHATIN TERHADAP RAKYATNYA.

kelly eng
March 22, 2013 at 1:38 AM

wan jijah mestilah dok teriak sebab dia dengki yg tun m dah rosmah mana blh jijah terima hakikatnya.

dol mat
March 22, 2013 at 1:42 AM

aku rasa bangga rosmah dipuji oleh tun m atas kebijaksanaan dia menerbitkan buku tentang kehidupan dan segala jawapan kepada fitnah yg dilemparkan selama ini pada dia.

kak bedah
March 22, 2013 at 1:45 AM

kadang2 manusia ini mempunyai perasaan hasad dengki terhadap sebarang complimennt yg diterima oleh rosmah. sebab itulah aq tak hairan org kutuk rosmah sebab tun m puji dia, sebab aq tahu ramai pencacai pakatan yg dengki terhadapnya.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger