Label 10

Home » , , » Santai !! Ayah Tiduri Gundik..Anak Perempuan Tiduri Wanita !!

Santai !! Ayah Tiduri Gundik..Anak Perempuan Tiduri Wanita !!

Written By AAKJ on Sunday, March 31, 2013 | 11:00 AMAAKJ : Kat Malaysia..Jutawan Politik yang khabarnya meminjam dengan yahudi  untuk takluk Putrajaya pun sama naluri seks gilanya..liwat staff sendiri..liwat pemandu sendiri dan anak pempuannya pun dengar-dengar boleh tahan juga seks belakang pintu hahaha opsss aakj tak tuduh sapa-sapa wehh kena saman la weyy..U Tulis I Saman..tuuiiiHH !! Baca cerita kat bawah ni..sama tak..:


Jutawan Hong Kong Tawar US$60 Juta Bagi Lelaki Yang Sanggup Takluk Hati Anaknya yang juga Lesbian

Seorang ayah yang juga merupakan seorang ahli perniagaan terkenal di Hong Kong sanggup menawarkan hadiah berupa wang tunai sebanyak US$60 juta bagi lelaki yang sanggup menakluki hati anak perempuannya yang 'lesbian' ini.

Jutawan Hongkong, Cecil Chao, menawarkan wang sebesar 65 juta dollar AS kepada lelaki bujang yang boleh merebut hati puterinya yang lesbian.

Harian South China Morning Post edisi Rabu, melaporkan, tawaran "pernikahan berhadiah" ini dilakukan setelah Chao gagal mengubah "selera" puterinya, Gigi Chao, yang awal tahun ini yang dikatakan berkahwin sesama perempuan selama tujuh tahun ini dengan pasangannya di Perancis.

"Saya tidak peduli lelaki ini kaya atau miskin. Yang penting bahawa dia murah hati dan baik.

"Gigi adalah wanita dengan kemahiran yang baik dan cantik. Dia sangat taat pada orang tua, murah hati, dan senang membantu," kata Chao, 76.

Chao juga menempelak apa yang dikatakannya sebagai "berita bohong" bahawa Gigi yang kini berusia 33 tahun telah menikah di luar negeri dengan pasangan sesama jenis.

Chao yang juga pemilik perusahaan hartanah Cheuk Nang, yang berdaftar di bursa saham setempat, sejauh ini belum boleh dihubungi soal tawaran ini. Pernikahan sesama jenis kelamin tidak diakui di Hong Kong.

Kota yang konservatif secara sosial ini menilai hubungan sesama jenis sebagai tindakan jenayah.
Chao merupakan tokoh dan banyak dikenal dalam lingkaran sosial di Hong Kong. Dia sering kali tampil di muka akhbar dan berbagai acara dengan kekasihnya yang sangat muda.


Dia pernah dilaporkan mendakwa dirinya pernah mempunyai hubungan intim dengan sekitar 10,000 perempuan.
 

Share this article :

+ comments + 1 comments

Anonymous
March 31, 2013 at 11:20 AM

Ini cerita dah basi.. dah lama keluar news ni!

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger