Label 10

Home » , , » Lahad Datu ! Polis Takut Pada Tian Chua ?

Lahad Datu ! Polis Takut Pada Tian Chua ?

Written By AAKJ on Thursday, March 7, 2013 | 9:30 PMKenapa hingga sekarang tiada sebarang tindakan diambil terhadap Tian Chua? 

Apa yang menyebabkan pihak polis belum mengambil sebarang kenyataan dari Tian Chua?

Apakah perlu menunggu sehingga Tian Chua melabelkan semua anggota keselamatan yang menentang pengganas Sulu sebagai ANJING SURUHAN?

Baca seterusnya d SINI
Share this article :

+ comments + 2 comments

March 8, 2013 at 7:20 AM

Bakar aje tali barut gn tian hua sekali

March 8, 2013 at 10:37 AM

Dalam sejarah negara kita tak pernah berlaku bantahan rakyat dan beribu laporan Polis yang tiada tindakan.. Mana keberkesanan undang-undang negara untuk mempertahankan hak rakyat yang membuat laporan Polis? Mana keberanian Menteri Dalam Negeri yang sepatutnya bertindak untuk membela dan menjaga keselamatan rakyat..

Setakat memberi amaran tanpa tindakan, tak perlulah Hishamuddin duduk di kerusi Menteri, semua orang boleh jadi Menteri. Signboad jalan pun boleh bg amaran.. Hishamuddin juga mengeluarkan kenyataan palsu di Media sosial mengatakan keadaan di Sabah selamat sedangkan keadaan sebaliknya. Menteri apa macam ni? Kenyataan dia berpandukan dari laporan mana? Kalau dah pegawai dia buat silap buanglah dia.. Isu ini bukannya main-main.. Ini isu keselamatan negara.. Tak ada tindakan juga..

Dia ni tak tahu buat kerja ataupun tak tahu buat apa-apa? Sampai bila nak simpan orang macam ni? Ada hati nak jadi PM pulak tu.. Hahaha

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger