Label 10

Home » , , , » Foto Nurul Izzah **** Dengan Pensyarah

Foto Nurul Izzah **** Dengan Pensyarah

Written By AAKJ on Wednesday, March 27, 2013 | 11:07 PM


GAMBAR INI ADALAH AKSI DIDALAM BILIK PENSYARAH........


Adakah gambar yang dimaksudkan oleh Saifuddin Nasution?

Menurut sumber blogger Mat Kilau Penang... Mungkin gambar ini bakal mengegarkan suasana politik tanah air selepas ini? Mungkin ya mungkin tidak akan tetapi keberangkalian itu amat tinggi. Yang mula mendedahkan pekara ini adalah dari Saifuddin sendiri. MKP rasa mungkin dah ada pepecahan didalam kem PKR. Mungkin Saifuddin tak dapat apa yang diminta hingga nak buka pekung dalaman. Takkan nak bagitu "direct" mesti ada kona-kona. Fitnah dan salahkan UMNO itulah taktik melepaskan diri walaupun tak setuju dengan pucuk pimpinan........

Di peringkat dalaman kepimpinan tertinggi Parti Keadilan Rakyat (PKR), tidaklah menjadi satu rahsia lagi akan kewujudan 2 kelompok pimpinan yang masing-masing cenderung kepada Presiden parti, Datin Sri Wan Azizah Ismail dan Timbalan Presiden, YB Azmin Ali

Bibit-bibit perpecahan ini sudah bermula sejak kempen pemilihan Nasional PKR 2010 lagi dan semakin menjadi ketara apabila Azmin Ali memenangi jawatan Timbalan Presiden.

Ketika kempen pemilihan Nasional 2010 berlangsung, sokongan penuh Wan Azizah ke atas pencalonan Datuk Zaid Ibrahim sebagai Timbalan Presiden parti menjadi persoalan umum kerana logiknya, Azmin Ali yang lebih layak kerana sudah bersama-sama dengan parti sejak mula ditubuhkan, di samping kesetiaannya kepada Datuk Seri Anwar Ibrahim yang tidak boleh dipersoal sesiapa.

Antara kepimpinan parti yang diketahui cenderung kepada Wan Azizah ialah YB Fuziah Salleh, YB Nurul Izzah, YB Tien Chua, YB Xavier Jayakumar, Mustapha Kamil Ayub, Shamsul Iskandar, YB Yusmadi, YB Elizabeth Wong, YB William Leong, YB Sivarasa dan YB Dr Mansor Othman.

Manakala pemimpin parti yang berdiri teguh di belakang Azmin Ali ialah N.Surendran, YB Zuraida, YB Dato Kamarul Baharin, YB Dato Johari Abdul, Rafizi Ramli, Latheefa Koya, YB Haniza Talha, YB Nik Nazmi, YB Abdullah Sani dan YB Azan Ismail.

Walaupun perpecahan ini cuba diselindungkan dari penglihatan ahli di peringkat akar umbi tapi sudah kedengaran suara-suara kecil yang bertanya kenapa setiap kali program di kawasan salah seorang dari kumpulan yang disebutkan di atas, pihak yang satu lagi tidak hadir?

Sebagai contoh, program parti di kawasan Nurul Izzah iaitu Lembah Pantai, tidak akan dihadiri oleh Azmin Ali. Begitu juga sebaliknya dengan program parti di kawasan Gombak di mana Azmin sebagai ahli Parlimennya, juga tidak akan dihadiri Nurul Izzah

SUMBER
Share this article :

+ comments + 4 comments

Anonymous
March 27, 2013 at 11:18 PM

ni kat uniten ni. mmg heboh pun dekat uniten masa tu.hahaha

Anonymous
March 28, 2013 at 12:22 AM

Itu besi tuh..

http://www.youtube.com/watch?v=qFaw1lefOII&feature=youtube_gdata_player

Anonymous
April 18, 2013 at 11:30 PM

ingatlah mung akan mampus suatu ari....ari tu baru mung sedar azab tuhan kpd mung kaki fitnah...duit haram mung dpt akan menjadi darah daging mung dan anak2 mung...mung tengok akhlak orang yang makan hasil haram kamu....duit haram mung tidak boleh menukar azab tuhan kpd mung...

Anonymous
May 5, 2013 at 4:15 PM

nampak sangat gambar ni edit. ni lah keja org terdesak bila menghalalkan segala cara untuk menjatuhkan org lain. hukum karma tetap berlaku..tak kena dgn yg buat gambar edit ni, akan terkena pula dgn sedara mara dia.

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger