Label 10

Home » » 1MALAYSIA TOLAK FITNAH!! PAKATAN HARAM TERUS MAINKAN LAGU FITNAH TERHADAP DS ROSMAH

1MALAYSIA TOLAK FITNAH!! PAKATAN HARAM TERUS MAINKAN LAGU FITNAH TERHADAP DS ROSMAH

Written By AAKJ on Sunday, December 30, 2012 | 3:00 PM

Satu persatu serangan dilancarkan oleh gerombolan pihak pembangkang dalam meneruskan agenda menfitnah Datin Seri Rosmah Mansor yang mana dikaitkan dengan Deepak Jaikishan seorang saudagar Karpet yang juga dalam masa yang sama seorang peniaga yang hampir BANGKRAP akibat hutang yang difahamkan mencecah 500 juta Ringgit Malaysia.

Sebelum ini sudah acap kali dijelaskan mengenai perihal Deepak yang cukup terkenal dengan cakap kosong dan juga lebih tepat lagi seorang penipu. Malah dalam rakaman sebelum ini juga jelas membuktikan Deepak akan menggunakan apa sahaja bagi menyelamatkan dirinya dalam menghadapi tuntutan hutang yang begitu banyak yang semestinya beliau tidak mampu untuk menjelaskan kepada pihak bank dalam masa terdekat.

Kelmarin dilaporkan Deepak menarik balik saman ke atas Ketua Wanita UMNO Selangor dalam urusan perniagaan sesama mereka. Dilaporkan Deepak menerima pampasan RM 30 juta daripada penyelesaian tersebut yang sudah pastinya memberikan sedikit nafas lega buat Deepak.

Tetapi pihak pembangkang terus memainkan fitnah dan rekayasa jahat dalam pekara ini yang mana menyatakan DANA AWAM digunakan untuk membayar hutang Deepak.

Itulah strategi pihak pembangkang, bila tidak kena dengan serangan mereka maka dihalakan pula kepada sasaran yang lain bagi memastikan rakyat termakan dengan hasutan mereka dalam menfitnah pihak kerajaan dan individu tertentu sepertimana yang dialami Datin Sri Rosmah MansorSeterusnya baca di sini
Share this article :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. AAKJ World - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger